Webshop

Online webwinkel voor Schoenen Faveere uit Zwevegem

Schoenen Faveere uit Zwevegem wilde zijn klanten ook via het internet bereiken en deed daarom beroep op communicatiebureau Publi4U om hun nieuwe webwinkel te ontwikkelen. Dankzij de CMS van publi4u beheert Joris Faveere vanaf nu zelf zijn online store.

Bekijk deze webshop

Www.schoenenfaveere.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

EENVOUDIGE EN KLASSEVOLLE WEBSITE VOOR SCHOENEN FAVEERE

De website is dusdanig uitgewerkt dat alle informatie op een gestructureerde manier wordt weergegeven bv. openingsuren, promoties, producten. Alle producten kunnen uitgebreid voorgesteld worden door foto's toe te voegen en eventueel tekst.

Schoenen Faveere's website biedt bezoekers ook de mogelijkheid om zich in te schrijven voor hun nieuwsbrief. Dit kunnen ze door de beschikbare velden in te vullen.

Webshop met verschillende filters

De webwinkel is uitgerust met een aantal filter mogelijkheden zodat klanten snel kunnen vinden wat ze zoeken.  Om te beginnen wordt er een onderscheid gemaakt tussen de verschillende categorieën zoals dames, heren, accessoires,...

Binnen deze categorieën kan er verder worden gefilterd op bijvoorbeeld de maat van de schoenen, het merk, het type en de kleur.

Bekijk deze webshop

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.schoenenfaveere.be

En de prijs?

Schoenen Faveere koos voor het Plus-pakket:
ideaal om uw shop zelf te beheren. Benieuwd wat een website kost?

Bekijk onze tarieven


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01