Web software op maat

Business Connect online facturatie software

Business Connect is het online facturatie pakket van Publi4U.  Het is een online Custom Relation Manager waarmee u zowel prospecten, klanten als leveranciers kan beheren.  Business Connect houdt uw netwerk van contacten samen en biedt mogelijkheden om efficiënt aan networking te doen.

Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

SNEL EN GEMAKKELIJKE ADMINISTRATIE

Het software pakket beschikt eveneens over facturatie mogelijkheden, het uitsturen van rappels, periodieke facturatie van bijvoorbeeld domeinnamen, webhosting,...  Kortom alles wat een bedrijf nodig heeft om de administratieve taken te verlichten en heel veel informatie te verzamelen over uw prospecten, klanten en leveranciers.

Een bijkomend voordeel van Business Connect is het feit dat het online beschikbaar is van op elke computer, Ipad, Mac,... die over een internetverbinding beschikt.

Er bestaat een importeer functie om contactaanvragen die via de website binnengekomen zijn, onmiddellijk in het CRM systeem binnen te halen zodat de opvolging kan beginnen.  Noodeloos om nog digitale aanvragen over te tikken en in te brengen, met een muisklik is de job geklaard.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01