Logo ontwerp

Smaakvol logo voor Het Smaaktafereel

Het Smaaktafereel is een gloednieuw concept van Koen & Pedro. Deze chocolaterie en ijssalan bieden ambachtelijke producten in een landelijke sfeer. Hun doelpubliek zijn particulieren, fietsers, oma en opa's met kleinkinderen,... Kortom, levensgenieters die wel een heerlijk, creatief product lusten. Om dit concept een grafisch gedaante te geven werd ontwerpbureau Publi4U ingeschakeld.

Bekijk dit logo ontwerp

Www.hetsmaaktafereel.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

Logo dat aanspreek

Voor het logo koos onze vormgever voor een leuke krul. Deze maakt het logo dynamisch en geeft het een sfeervolle toets.

Onder het logo wordt nog eens kort en bondig de twee hoofdactiviteiten van Het Smaaktafereel vermeld, namelijk chocolaterie én ijssalon

hetsmaaktefereel-logo-detail

Waarom een professioneel logo nodig is

Een logo vormt de basis van uw huisstijl! Het dient als belangrijkste herkenningspunt voor consumenten die al dan nog niet klant zijn. Het grafisch ontwerp moet u simpel houden, maar tegelijkertijd moet u er ook wat speciaals van maken zodat het snel onthouden wordt.

Logo's bestaan al jaar en dag en het meest cruciale voordeel zit in de snelle herkenbaarheid. Vandaag is dit nog belangrijker gezien we overspoeld worden door steeds meer informatie en we tegelijkertijd met andere dingen bezig zijn. Door het veelvuldig internetgebruik wordt dit fenomeen nog versterkt. Dankzij een goed professioneel logo kan u opvallen in deze stroomvloed van informatie.

Bekijk dit logo ontwerp

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.hetsmaaktafereel.be
Bekijk al onze realisaties


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01