Logo ontwerp

Logo voor Qworks

Quincy Coeck van Qworks contacteerde webdesignbureau #company# voor het creëren van een sprekende huisstijl met bijhorend logo.

Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

SIERLIJKE Q

In het logo werd het initiaal van Quincy's naam verwerkt. Deze 'Q' lijkt geschilderd om de link te leggen met z'n activiteiten namelijk schilder- en decoratiewerken.

EEN GOED BEDRIJFSLOGO IS NOODZAKELIJK

Logo's bestaan al ontzettend lang, denk maar een de wapenschilden van adellijke families. Een logo is een visueel merkteken dat als grootste voordeel de snelle herkenbaarheid heeft. Vandaag de dag is dit nog veel belangrijker dan vroeger want we worden overspoeld door enorm veel informatie waardoor we het bos door de bomen niet meer zien. 

qworks-logo-detail

Goede logo's zorgen ervoor dat men snel de link met het bedrijf maakt. Bovendien kunnen sommige logo's ook een bepaalde associatie oproepen zoals de leeuw van het ING logo dat verwijst naar kracht.

Professioneel en aantrekkelijk logo

Een aantrekkelijk en eigentijds logo is cruciaal voor een eerste indruk die u als bedrijf maakt. Dit logo moet in één oogopslag uitstralen waarvoor uw bedrijf staat. Een professioneel logo wordt gekenmerkt door eenvoud waarin de kernwaarden van een bedrijf samenkomen. Het moet onmiddellijk vertalen waarvoor uw bedrijf staat.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01