Grafisch ontwerp

Visitekaartjes voor Corpo Interieur

Naast de ontwikkeling van een professionele full screen website wilde Laurenzo ook professionele visitekaartjes die hij (toekomstige) klanten eenvoudig kan afgeven.  Hiervoor stond grafisch ontwerpbureau #company# in.

Bekijk dit grafisch ontwerp

Www.corpo-interieur.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

STRAK GRAFISCH ONTWERP

Voor de visitekaartjes werden de huisstijlkleuren blauw en grijs in een strak geheel gegoten. Door in de achtergrond het logo als watermerk te gebruiken wordt het een visitekaartje met net dat tikkeltje meer!

Het logo en de baseline sieren de voorkant van het kaartje terwijl de achterkant duidelijk de contactgegevens presenteert. Door daar te werken met het handje dat zogezegd op de website klikt, wordt een speelse toets aan dit visitekaartje gegeven.

BELANG VAN VISITEKAARTJES

Visitekaartjes geven een persoonlijke touch aan uw communicatie. Wanneer u deze kaartjes afgeeft aan toekomstige klanten, kunnen zij deze zorgvuldig bewaren in hun portefeuille. Dankzij het formaat van het visitekaartjes kan dit gemakkelijk!

Professionele visitekaartjes wekken snel het vertrouwen.

Eigen visitekaartjes laten maken?

Een eigen visitekaartje komt zeer professioneel over, dus dit mag zeker niet ontbreken! Contacteer ons vrijblijvend via 056 32 32 01 of vul ons contactformulier in.

Bekijk dit grafisch ontwerp

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.corpo-interieur.be


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01