Grafisch ontwerp

Roll-up banner Publi4U

Om de vergaderzaal van #company# extra cachet te geven werd een opvallende roll-up banner ontwikkeld die in één oogopslag uitstraalt wat de hoofdactiviteit is.

Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

EEN ROLL-UP BANNER SPRINGT ALTIJD IN HET OOG!

We creëerden een opvallende roll-up banner waarin het blauwe #company#-kleur gebruikt wordt als achtergrondkleur. De banner geeft in één oogopslag weer wat we voornamelijk doen, én dat in slechts twee woorden: 'website nodig?' De banner is het ideale middel om deze boodschap te ondersteunen!

DE ROLL-UP BANNER ALS HANDIG MARKETINGINSTRUMENT

Het grote voordeel van een roll-up banner is dat u dit in een paar minuten tijd is opgezet en dat het hierdoor dankzij de handige draagtas eenvoudig te verplaatsen is. Een handig reclamemiddel om bijvoorbeeld uit te stallen op een beurs, congres, voorlichtingsavond of demonstratie!

Een banner kan u langdurig gebruiken, maar ook laten maken voor een beperkte tijd wanneer u bijvoorbeeld een marketingcampagne lanceert, een wedstrijd organiseert, ...

De banner als een handig mobiel presentatiesysteem

Een roll-up banner bestellen is een slimme keuze! Contacteer grafisch ontwerper #company# via 056 32 32 01 of vul het contactformulier in!


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01