Grafisch ontwerp

Klassevol realisatie fotoboek voor Jo Wynant keukencreatie

Keukencreatie Jo Wynant uit Marke wou hun communicatie tools naar een hoger niveau tillen. Hiervoor kwamen ze langs bij ontwerpbureau Pulbi4U met het idee om een elegant fotoboek te realiseren. Dit exclusieve fotoboek dient als klassevol visitekaartje van de onderneming.

Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

KWALITEITSVOL FOTOBOEK MET ELEGANTE AFWERKING

Kwaliteit primeert bij dit elegant fotoboek. Het album werd voorzien van een garengenaaide hardcover met rechte rug en kwaliteitsvol papier voor het binnenwerk. Dankzij het strak ontwerp van de cover oogt het fotoboek erg klassevol.

De verdere afwerking van de cover tilde het boek naar een hoger niveau. De kaft werd voorzien van een matte plastificatie en is afgewerkt met 2 schutbladen. Om de uniformiteit te bewaren werden zowel de cover als de schutbladen ontworpen in het Pantone kleur van het logo van Jo Wynant keukencreatie. Om het boek wat extra cachet te geven werd er een kapitaalbandje en leeslint voorzien. 

wynant-detail

Het strak ontwerp van het binnenwerk zorgt voor rust en draagt bij tot de kwaliteitsvolle uitstraling van het fotoboek. Naast de luxueuze uitstraling is het boek uitermate functioneel. Zonder enige afbreuk te doen aan het ontwerp, werd elke pagina voorzien van een voetnoot en paginanummer. Op die manier kan er vlot gecommuniceerd worden als potentiële klanten naar een bepaalde keuken refereren uit het fotoboek.

Ook een idee waarmee u aan de slag wilt?

Neem vrijblijvend contact op met grafisch ontwerpbureau #company# voor advies en uitwerking van uw ideeën. Geef ons een seintje per telefoon via 056 32 32 01 of vul ons contactformulier in.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01