Grafisch ontwerp

Belettering camionette van Qworks uit Westrozebeke

Quincy van Qworks wenste op een leuke manier op te vallen in het straatbeeld. En wat is er nu beter dan een opvallende belettering op z'n camionette? Hiervoor klopte hij aan bij grafisch ontwerper #company#.

Bekijk dit grafisch ontwerp

Www.qworks.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

OPVALLENDE AUTOBELETTERING 

De camionette voor Qworks werd zowel aan de zijkant als achteraan beletterd met op de zijkant een foto van Quincy aan het werk. Hierbij wordt nog het logo vermeld evenals hun twee belangrijk diensten, namelijk schilder- en decoratiewerken.

Op de achterkant staan eveneens het logo en hun twee belangrijke diensten, maar hierbij werden nog de contactgegevens toegevoegd zoals website-adres, gsm-nummer en e-mailadres. Op die manier kan men gemakkelijk contact opnemen.

Waarom voor autobelettering kiezen?

  1. Een boodschap op een beletterde auto wordt beter en langer onthouden dan bijvoorbeeld een folder of flyer.
     
  2. Autobelettering is relatief goedkoop vergeleken met andere reclamevormen zoals relatiegeschenken en drukwerk. Wanneer de juiste en kwalitatief sterke folies gebruikt worden, kan belettering zeer lang meegaan.
     
  3. Maandelijks zou autobelettering 160 000 contactmomenten opleveren en dient dus feitelijk als een mobiel visitekaartje.
     
  4. Autobelettering kan compleet op maat geleverd worden. Elk oppervlak op de auto kan worden beletterd, waaronder dus ook de ramen.

Grafisch ontwerp voor uw autobelettering nodig?

Contacteer vrijblijvend grafisch ontwerpbureau #company# via 056 32 32 01 of vul ons contactformulier in. We helpen u graag verder!

Bekijk dit grafisch ontwerp

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.qworks.be


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01