Website

Website op maat voor Groep Caenen Capital Fund

Groep Caenen is zeer tevreden over de eerdere samenwerking met Publi4u en besloot om voor haar nieuwe vennootschap Capital Fund opnieuw bij hen aan te kloppen voor een responsive website.

Bekijk deze website

Www.caenen.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

CMS MET EEN EENVOUDIGE EN DUIDELIJKE NAVIGATIESTRUCTUUR

Bezoekers willen op zo'n snel en eenvoudig mogelijke manier gewenste informatie bekijken. De website is in die mate opgebouwd dat bezoekers op een gestructureerde en duidelijke manier de informatie te zien krijgen. Dankzij het eenvoudig Content Management Systeem kunnen de werknemers van Groep Caenen zeer gemakkelijk de informatie op de website up-to-date houden.

Groep Caenen aan het woord over Publi4U

Groep Caenen aan het woord over Publi4U

Bij Publi4U klikte het direct, we voelden ons geen nummer. Ze stellen zich zeer flexibel op en hebben alle knowhow in huis

Responsive webdesign

De Capital Fund-website kan mooi weergegeven worden op mobiele toestellen zoals smartphones en tablets. Dankzij dit responsive webdesign kunnen bezoekers op eender welk toestel de gewenste informatie in een optimale weergave raadplegen. Responsive webdesign betekent dat het formaat van de website zichzelf aanpast aan het scherm van het toestel waarmee de site bekeken wordt. Op die manier sluiten we onnodig scrollen en in- en uitzoomen uit.

Webdesignbureau #company# als partner voor uw online communicatie

Wilt u uw online positie versterken? Dan is een professionele en aantrekkelijke websit een slimme zet! Contacteer ons vrijblijvend via 056 32 32 01 of vul het contactformulier in!

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.caenen.be
Bekijk al onze realisaties


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01