Website

Savab Flanders

Savab is de afkorting voor Small Animal Veterinary Association Belgium.  Savab Flanders vzw is een vakvereniging voor dierenarts uit België. SAVAB-Flanders richt zich tot de gezelschapsdierenpracticus, maar dan vooral als wetenschappelijke en praktijkondersteunende vereniging met een sterk uitgebouwde informatiepijler, volledig onafhankelijk en los van enige syndicale organisatie.

Bekijk deze website

Www.savab.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

STIJLVOLLE NIEUWE WEBSITE

Webdesignbureau Publi4u uit Kortrijk bouwde een gloednieuwe, stijlvolle website voor Savab Flanders vzw.  Niet enkel de huisstijl werd aangepakt, maar ook de structuur en functionaliteiten werden onder de loep genomen.

Het grafisch ontwerp zorgt voor een overzichtelijke weergave van de informatie.  Een functionele navigatiebalk begeleidt de bezoeker op zijn ontdekkingstocht.

savab-detail
Savab Flanders vzw over de samenwerking met Publi4u

Savab Flanders vzw over de samenwerking met Publi4u

Snel antwoord, professionele offerte en ervaring in het aanpakken van onze vraag.

Website snel en eenvoudig zelf kunnen aanpassen

Als vakorganisatie van dierenartsen is het noodzakelijk om over een vergaande autonomie te beschikken om de website snel en eenvoudige aan te passen.  Zo kunnen de beheerders van de website informatie gemakkelijk doorspelen aan de leden van Savab Flanders vzw.

Informatie vertrekken naar haar leden doet Savab niet enkel via haar gloednieuwe website, maar eveneens via een handige nieuwsbriefmodule, die ingebakken zit in de CMS (Content Management Systeem) van de website.  Nieuwsbrieven versturen naar haar leden is vanaf nu een koud kunstje!

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.savab.be


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01