Website

Pro pakket website voor Het Babyhuis uit Geluwe

Angie van Het Babyhuis neemt je tijdens jouw zwangerschap mee op een unieke reis... Je kan er alles over lezen op de gloednieuwe website van Het Babyhuis uit Geluwe.

Bekijk deze website

Www.hetbabyhuis.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

Responsive webdesign: een klare kijk op alle mobiele apparaten

De website van Tyro Banden uit Roeselare en Zwevegem is uitgerust met een responsive webdesign.  Het design, de lay-out van de site past zich aan naargelang het toestel waarmee de site bekeken wordt.  Zo ervaren ook mobiele surfers de gebruiksvriendelijkheid van de site.

Eenvoudig aanpassingen doen en de website beheren

Via ons eigengeschreven Content Management Systeem kan Didier heel gemakkelijk zelf de teksten, foto's, pagina's,... op de website van Tyro Banden aanpassen en beheren.

Zo wordt de site up-to-date en levendig gehouden.

Website lay-out in de huisstijl kleuren

De kleuren van de website worden bepaald door het kleurgebruik in het logo.  Op die manier wordt de huisstijl gerespecteerd.  Dit zorgt bovendien voor een zekere rust en harmonie in het ontwerp van de site.  Bestaande klanten zijn ook vertrouwd met de kleuren van het logo en zullen zich dus comfortabel voelen bij het bezoeken van de website.

Responsive webdesign voor mobiele bezoekers

De site is uitgerust met een responsive webdesign zodat de site lay-out en inhoud zich aanpast naar gelang het toestel waarmee de website bezocht wordt.  Zowel bezoekers met een tablet als mobiele smartphone worden dus op hun wenken bediend.

Inhoud van uw website zelf éénvoudig aanpassen

Dankzij het krachtige Content Management Systeem, ook wel CMS genoemd, van webdesigner Publi4U kan de inhoud van de website gemakkelijk en snel aangepast worden.

Zowel teksten als foto's toevoegen, wijzigen of verwijderen is kinderspel.  Ook het toevoegen van extra menu items en webpagina's kan éénvoudig.

Doordat u uw website volledig zelf kan beheren heeft u nooit geen extra kosten meer om uw site up-to-date te houden.

We voorzien trouwens ook altijd een opleiding en handleidingen mocht dit nodig zijn.

Prijs om goedkoop een standaard website te laten bouwen

Doordat wij gebruik maken van vaste templates voor het bouwen van standaard websites kunnen we onze kosten drukken, wat voordelig is voor u.

Bekijk de prijzen van onze verschillende standaard pakket websites

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.hetbabyhuis.be
Bekijk al onze realisaties


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01