Website

Naaimachines Henk Feys uit Wevelgem

Naaimachines Henk Feys wou een krachtige website om online een sterke positie uit te bouwen. Hiervoor werd webdesignbureau Publi4U ingeschakeld.

Bekijk deze website

Www.naaimachineshenkfeys.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

Website zelf beheren dankzij CMS

Henk Feys kan z'n website volledig zelf beheren zonder tussenkomst van ons webbureau. Zo kan hij een online productencatalogus bijhouden waarbij hij naaimachines volgens merk presenteert aan de hand van een foto en prijs. Achter elke naaimachine steekt eveneens een PDF met meer informatie omtrent het product. Hiernaast kan hij ook acties en promoties publiceren.

Dankzij het content management systeem (CMS) kunnen tekstpagina's aangemaakt worden waarbij de tekst aantrekkelijk opgemaakt wordt via een gebruiksvriendelijke teksteditor.

henkfeys-detail

Responsive webdesign voor de mobiele surfer

Gezien heel wat consumenten mobiel surfen was het noodzakelijk om de website van Naaimachines Henk Feys ook responsive te maken. Door een responsive webdesign past de website zich automatisch aan het beeldscherm aan waardoor er sprake is van een optimale paginaweergave. De mobiele surfer hoeft dan niet voortdurend in en uit te zoomen om elementen aan te klikken of te kunnen lezen.

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.naaimachineshenkfeys.be


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01