Website

Klein Londen uit Oudenaarde

Het reclamebureau Aqui en het Webdesignbureau #company# ontwikkelden samen een responsieve en aantrekkelijke website waar de foto's en teksten makkelijk beheersbaar en aanpasbaar zijn via CMS.

Bekijk deze website

Www.kleinlonden.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

EEN RESPONSIVE DESIGN VERHOOGT HET GEBRUIKSGEMAK

De site is responsive opgebouwd waardoor de bezoekers zowel met hun smartphone of tablet in alle comfort de nieuwe website kunnen raadplegen.

Een responsief design zorgt er voor dat het ontwerp van de site zich automatisch aanpast aan het formaat van het scherm waarop het weergegeven wordt. Hierdoor wordt de site optimaal weergeven zodat bezoekers niet nodeloos hoeven te scrollen of in te zoomen om de gewenste informatie te bekijken.

kleinlonden-detail

Een handige CMS om up-to-date te zijn

Voor een fashion store is het zeer belangrijk dat ze hun site op een eenvoudige wijze zelf kunnen beheren. Zo kan men bij lancering van een nieuwe seizoenscollectie onmiddellijk de site up-to-date houden door foto's van de nieuwe collectie toe te voegen. Op die manier zijn websitebezoekers in een mum van tijd op de hoogte van wat Klein Londen te bieden heeft.

Nieuwsbrieven versturen in één muisklik

Bezoekers van de website kunnen hun e-mailadres opgeven om nieuws te ontvangen.  Op regelmatige basis verstuurt Klein Londen haar elektronische nieuwsbrief vol interessante informatie.

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.kleinlonden.be
Bekijk al onze realisaties


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01