Website

Immo projecten website Eagle Fund voor Groep Caenen

Voor Groep Caenen uit Middelkerke werd Eagle Fund, een immo projecten website gebouwd.  De bedoeling is om het voor investeerders mogelijk te maken om op een veilige en tegelijk dynamische manier voornamelijk in residentiële vastgoedprojecten te investeren.

Bekijk deze website

Www.caenen.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

Wie is Eagle Fund?

Een doorgedreven risico-analyse ligt aan de grondslag van elke investering en voldoende spreiding qua ligging, prijsklasse, ... zijn elementaire basisprincipes waarvan niet wordt afgeweken.
Voor grotere projecten wordt gewerkt met een of meerdere solvabele partners.

Eagle Fund cvba is een zuiver gesloten fonds wat betekent dat alle investeringen binnen een vooraf besproken periode worden gerealiseerd. Na afsluiting van deze investeringsperiode gebeurt er geen intake meer van
nieuwe projecten en worden alle investeringen ontwikkeld tot alle units zijn verkocht.

Verkoop

De grondige analyse van de projecten, zowel door Eagle Fund, de banken, de investeerders, ... zorgt voor een grote zekerheid voor de koper. De projecten worden met 100% zekerheid afgewerkt. De verkoop van de projecten ligt in handen van de plaatselijke immokantoren, maar de eigendommen kunnen ook rechtstreeks via Eagle Fund aangekocht worden. Hiervoor werd deze website opgezet en komen de aanvragen rechtstreeks bij onze makelaar terecht. 

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.caenen.be
Bekijk al onze realisaties


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01