Website

Groep Caenen vastgoed uit Middelkerke

De website van vastgoedspecialist Groep Caenen werd aan een grondige restyling onderworpen. Om hun klanten nog beter te kunnen dienen, deed Groep Caenen beroep op webdesignbureau Publi4U uit Kortrijk om van hun website een pareltje te maken. En het resultaat mag gezien worden!

Bekijk deze website

Www.caenen.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

SAMEN STERK

De homepepagina van Groep Caenen is het perfecte voorbeeld van gemakkelijke navigatie voor de bezoeker. Door het uitgebreide aanbod van de vastgoedspecialist, moest de site vooral eenvoudig in gebruik zijn. De handige snelzoeker op referentie of op naam doet deze eis alle eer aan. Daarnaast ziet de bezoeker op de homepagina onmiddellijk wat hij bij Groep Caenen kan verwachten: professioneel advies in slechts enkel muisklikken. Zowel de navigatiebalk als de verdere content van de homepagina toont een knap staaltje van de samenwerking tussen Groep Caenen en #company#. Een professionele look and feel vervolledigt het plaatje.

Groep Caenen aan het woord over Publi4U

Groep Caenen aan het woord over Publi4U

Bij Publi4U klikte het direct, we voelden ons geen nummer. Ze stellen zich zeer flexibel op en hebben alle knowhow in huis

De bezoeker wordt bij de hand genomen

Vanaf het moment op geïnteresseerde surfer zijn keuze (nieuwbouw te koop, herverkoop, te huur op jaarbasis of vakantieverhuur) heeft gemaakt op de homepagina, komt hij terecht op een volgende pagina waar hij letterlijk bij de hand wordt genomen. In 4 stappen, die duidelijk worden uitgelegd aan de hand van een een “post-it”aan de rechterkant van de pagina, vindt werkelijk iedereen waarnaar hij op zoek is. Het resultaat kan zowel op de kaart worden weergegeven als op een resultatenlijst.

Bovendien wordt ook het aantal resultaten die voldoen aan een zoekopdracht op een opvallende manier getoond. De uitdrukking “het bos door de bomen niet zien” is hier absoluut niet aan de orde. Vervolgens wordt ieder pand tot in detail voorgesteld door middel van foto’s en uitgebreide informatie. De buttons “bezoek aanvragen” en “info aanvragen” maken het nog eenvoudiger.

Groep Caenen gaat mee met zijn tijd

Bij de ontwikkeling van de website van de vastgoedspecialist werd rekening gehouden met de steeds groter wordende impact van sociale media. Onderaan iedere pagina worden buttons naar Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn en Youtube weergegeven.

Voor vastgoedspecialisten is het gegeven van delen en vermenigvuldigen via sociale media de dag van vandaag minstens even belangrijk als mond-tot-mondreclame. De website is met andere woorden volledig mee met zijn tijd en dit op alle gebied. Een website om u tegen te zeggen voor een vastgoedspecialist die enkel genoegen neemt met het allerbeste.

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.caenen.be
Bekijk al onze realisaties


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01