Website

Floorpul uit Harelbeke

#company# realiseerde een gloednieuwe website voor Floorpul.  De website omvat een interne koppeling naar een database waarin de gegevens van de verschillende machines worden bijgehouden.

Bekijk deze website

Www.floorpul.com
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

KOPPELING NAAR DATABASE MET PRODUCTEN

Er was reeds een database met productinfo en productfoto's aanwezig.  Vandaar dat we de opdracht kregen om gebruik te maken van deze info.  Er werd een software koppeling op maat geschreven waardoor de website connectie maakt met de huidige database.  De gegevens worden in de website geladen en weergegeven.  Concreet betekent dit dat aanpassingen in de bestaande software onmiddellijk zichtbaar zijn op de website.

Floorpul uit Harelbeke

Floorpul uit Harelbeke

We zijn nu ongeveer een jaar verder na het online zetten van onze nieuwe website en ik mag zeggen dat de beloofde service bij onze eerste ontmoeting volledig is nagekomen.

Grafisch ontwerp en duidelijk navigatie

Het grafisch ontwerp van de site is opgebouwd in de huisstijl kleuren van Floorpul.  Er wordt gebruik gemaakt van rood in combinatie met blauw.  De blauwe kleur wordt in verschillende varianten doorheen de website gebruikt.  Door belangrijke titels in het rood te plaatsen weet de bezoeker onmiddellijk waar hij dient te kijken om de meest essentiële functionaliteiten van de site te gebruiken.  Voorbeelden hiervan zijn de catalogus en de gereserveerde zone.

De website straalt rust uit en is overzichtelijk opgebouwd.  Er wordt onmiddellijk aan de bezoeker getoond waarover de website handelt namelijk schoonmaakmateriaal en schoonmaakmachines.

Internationale uitstraling

Niet enkel door het grafisch ontwerp en de duidelijke navigatiestructuur, maar eveneens door de meertaligheid, straalt Floorpul nu online internationale klasse uit.  De website werd opgebouwd in het Nederlands, Frans, Engels en Spaans.

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.floorpul.com
Bekijk al onze realisaties


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01