Website

Detagroup uit Roeselare

DETA group uit Roeselare handelt in nieuwe en tweedehandsmachines voor houtbewerking, in aan- en verkoop van gebruikte houtbewerkingsmachines en stofafzuiging. Een professionele website is onontbreekbaar. 

Bekijk deze website

Www.detagroup.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

STRAKKE EN AANTREKKELIJKE GRAFISCHE LAY-OUT

Voor de grafische lay-out werkten we hoofdzakelijk met de kleuren wit en zwart om zo tot een strak, krachtig en professioneel geheel te komen. Naast deze twee kleuren gebruikten we groen als accentkleur dat verwijst naar rust en vrolijkheid.

In de hoofdnavigatie kozen we voor een houtstructuur. Hierdoor wordt onmiddellijk de link gelegd met de activiteiten die DETA Group uitvoert.

detagroup-detail

Detagroup getuigt over de samenwerking

Ik kreeg duidelijke antwoorden op mijn vragen en voelde algauw dat er geen loze beloftes gedaan werden.

Handige CMS om de website zelf te beheren

Dankzij de CMS kunnen de medewerkers van Detagroup zeer eenvoudig een excel bestand met alle nodige gegevens omtrent de machines uploaden. Deze gegevens worden automatisch uitgelezen op de website en overzichtelijk weergegeven.

Alle machines zijn bovendien onderverdeeld in categorieën met daaronder subcategorieën. Zo wordt het de bezoeker gemakkelijk gemaakt om de juiste machines op een snelle manier te vinden. Ook de zoekfunctie op de website zorgt voor een verhoogd gebruiksgemak.

Heel wat bedrijven rekruteren werknemers online. Een verwijzing naar openstaande vacatures op de bedrijfswebsite is hierbij geen overbodige luxe. Op die manier kan men op snelle wijze werknemers vinden die geïnteresseerd zijn in een bepaalde vacture.

Responsive webdesign

Tegenwoordig zoeken mensen online informatie op via hun mobiele toestellen zoals hun smartphone of tablet. Hierbij is het zeer belangrijk dat de website op overzichtelijke wijze weergegeven wordt op de kleine schermen van deze toestellen. Wanneer bezoekers steeds moeten scrollen of inzoomen om de gewenste informatie te vinden, zal dit frustraties opwekken waardoor zij al gauw de website zullen verlaten.

Net daarom is het interessant om voor een responsief webdesign te kiezen want zo'n design zorgt er voor dat het formaat van de website zich automatisch aanpast aan de grootte van het scherm waarop het weergegeven wordt.

Zelf een professionele en aantrekkelijke website nodig?

Webdesignbureau #company# doet meer dan het nodige om aan uw wensen te voldoen! Neem vrijblijvend contact op via 056 32 32 01 of vul ons contactformulier in. 

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.detagroup.be


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01