Website

Bouwbedrijf Qubo uit Hamme

Bouwbedrijf Qubo uit Hamme doet al jaren beroep op webdesignbureau #company# uit Marke.  Reeds voor de derde maal op rij stonden wij in voor het bouwen van hun nieuwe website.

Bekijk deze website

Www.qubo.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

EEN CMS OM INFORMATIE UP-TO-DATE WEER TE GEVEN

Dankzij het eenvoudig Content Management Systeem (CMS) kunnen de medewerkers van bouwbedrijf Qubo op snelle wijze eigendommen toevoegen aan hun site. Deze eigendommen worden bovendien op een zeer overzichtelijke manier weergegeven zodat de bezoeker weinig moeite dient te doen om snel de gewenste informatie terug te vinden. Zo wordt bijvoorbeeld bij elke eigendom die te koop is een Google Maps kaartje weergegeven. Alle informatie op de site kan ook snel aangepast worden. Deze aanpassingen zijn onmiddellijk zichtbaar voor de websitebezoeker.

Bart De Malsche van bouwbedrijf Qubo

Bart De Malsche van bouwbedrijf Qubo

Publi4u leverde ons een snelle, gebruiksvriendelijke site met een mooi design. En dit binnen de afgesproken termijn en budget.

De module jobs maakt het eenvoudig om openstaande vacatures op de website te plaatsen zodat bezoekers - die van dit bouwbedrijf willen deel uit maken - snel kunnen solliciteren. Deze sollicitaties worden op een overzichtelijke wijze raadpleegbaar in de CMS.

Aantrekkelije grafische lay-out in een responsive design

De grafische opmaak bestaat uit de kleuren rood en wit. Rood wordt gebruikt om bepaalde zaken op de site te accentueren en meer dynamiek te geven. De witte kleur is verfrissend en open. Bovendien straalt deze kleur rust uit.

Tegenwoordig kunnen bedrijven niet meer omheen het feit dat mensen steeds meer smartphones en tablets gebruiken om informatie op het internet te zoeken. De website is bijgevolg reponsief zodat men deze gemakkelijk kan raadplegen via mobiele toestellen zoals tablets en smartphones.

Een responsive webdesign betekent dat het formaat van de website zich automatisch aanpast aan de grootte van het scherm waarop het weergegeven wordt. Gedaan met dat eindeloos inzoomen en scrollen om de nodige informatie terug te vinden. Bij niet-responsieve sites zullen bezoekers gauw afhaken aangezien zij onmiddellijk willen terugvinden wat ze nodig hebben. 

#company#, ook uw webdesignpartner?

Heeft u ook nood aan een professionele en aantrekkelijke website die een meerwaarde betekent voor uw klanten en potentiële klanten? Contacteer ons dan vrijblijvend via 056 32 32 01 of vul ons contactformulier in.

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.qubo.be
Bekijk al onze realisaties


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01