Webshop tarieven

Voorbeeld webshops bekijkenpro

 

€ 3950

Éénmalig

+ € 199/jaar hosting (500mb) en .be domeinnaam

ideaal om uw shop zelf te beheren

Domeinnaam
 

Beeld u even in dat we iedere persoon op deze wereld zouden moeten identificeren aan de hand van zijn identiteitskaartnummer in plaats van zijn naam. Onmogelijk? Inderdaad! We zouden vaak problemen hebben om deze nummers te onthouden en zo bepaalde mensen aan te spreken of terug op te sporen. Een goede domeinnaam maakt het bijgevolg mogelijk om op een sneller en efficiënte manier gebruik te maken van het internet.
Een goede domeinnaam heeft een positieve invloed op uw SEO strategie. Publi4U adviseert u hier graag bij!

Persoonlijke e-mailadres
 

Een persoonlijk e-mailadres dat gelinkt is aan uw website komt veel professioneler over dan een gmail, hotmail, skynet of telenet e-mailadres.  Wij voorzien dus bijvoorbeeld tom@publi4u.be dus voornaam @ domeinnaam, wat het contact met uw potentiële klanten persoonlijker maakt.

Hosting
 

Webhosting ook wel hosting genoemd is de ruimte die u als particulier of bedrijf nodig heeft om uw website online te plaatsen. Deze ruimte wordt voorzien op een webserver waar op u de bestanden van uw website kan plaatsen. Meestal gebeurt het huren van dergelijke ruimte bij een hostingbedrijf, ook wel een webhost of hosting provider genoemd.

Responsive webdesign
 

Uw website wordt uitgerust met een responsive webdesign.  Dit wil zeggen dat de lay-out, het design, zich aanpast naargelang het apparaat waarmee de site bekeken wordt.  De website kan optimaal bekeken worden op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets, wat voor een hogere positie in Google zorgt!

Onbeperkt aantal pagina’s
 

U kan onbeperkt pagina's bijmaken dankzij ons gebruiksvriendelijk CMS systeem.  U bepaalt dus zelf, op gelijk welk moment, uit hoeveel webpagina's uw website bestaat.  Via een handige teksteneditor kan u teksten toevoegen en aanpassen, foto's toevoegen, pdf documenten toevoegen,...  U bewerkt dus de inhoud van uw site in een ms-word achtige omgeving, zoals u gewoon bent.

Beheersysteem CMS
 

U hoeft enkel te beschikken over een computer met een internetverbinding. Er wordt geen extra software op uw computer geïnstalleerd. De content management systeem software (CMS) staat op onze server. U kunt uw website aanpassen van op elke locatie ter wereld, en dit op elk tijdstip van de dag.

Foto module
 

Via onze handige foto module kan u in geen tijd tientallen foto's aan uw website toevoegen.  Het systeem van de website zorgt er voor dat er automatisch kleine foto's (thumbsnails) en grote foto's aangemaakt worden.  Bovendien worden er automatisch verschillende versies van de foto aangemaakt zodat deze vlot laden op mobiele toestellen zoals smartphones en tablets.  U kan zelf de indeling en volgorde bepalen.  U maakt zelf een onbeperkt aantal fotoalbums aan.

Google maps
 

Wij voorzien op de contactpagina een Google Maps kaartje.  Op die manier zien bezoekers onmiddellijk waar uw zaak gelegen is.  Bezoekers kunnen uiteraard ook alle functionaliteiten van Google Maps gebruiken zoals het opvragen van een routebeschrijving,...

 

De website wordt uitgerust met een contactformulier.  De ingevulde gegevens ontvangt u automatisch per e-mail.  Bovendien wordt er automatisch een bedankingse-mail verzonden naar de invullen.  Naast het contactformulier wordt ook uw e-mailadres vermeld met doorklik mogelijkheid.  Zo kunnen bezoekers die liever gewoon een mailtje sturen, dan een formulier in te vullen dit ook doen.  Door uw bezoekers die keuze te geven vergroot de kans op een conversie.

Sociale media
 

Sociale media is niet meer weg te denken uit onze huidige maatschappij.  Vandaar dat we van op uw website links voorzien naar uw sociale media pagina's zoals Facebook, Google+, Twitter, Instagram, Pintrest, Linkedin,...  Verder zorgen wij er ook voor dat bezoekers zaken gemakkelijk van op uw website kunnen delen op hun eigen sociale media pagina's.

Support
 

Wij bieden steeds een uitstekende service na verkoop.  Naast de opleiding die we voorzien, staan wij u graag bij indien u later nog vragen of opmerkingen heeft.  Wij begeleiden u graag verder!

Productencatalogus met categorieën
 

De producten worden onderverdeeld in verschillende categorieën.  Deze categorieën kunnen worden aangemaakt via het beheer. De volgorde van de categorieën en subcategorieën kan worden aangepast. Het overzicht van de producten bestaat uit de naam van het product, de categorie waarin het product zich bevindt, eventueel de prijs en een foto.
Klikt de bezoeker op een product (titel of foto) dan krijgt de bezoeker de detailgegevens van het product te zien alsook meerdere foto's per product.

 
Webshop functionaliteiten
Vouchercodes
 

Via deze module kan u vouchercodes (of kortingcodes) aanmaken.
Er zijn 4 verschillende types vouchercodes beschikbaar:
1 korting (%)
De percentuele korting wordt berekend op de eenheidsprijs van elk gekoppeld product.
2 Korting (EUR)
Dit is een vaste korting. Van zodra de vouchercode geldig is, zal de korting afgetrokken worden va het subtotaalbedrag.
3 Cadeau
Dit wordt op de factuur weergegeven als gratis product. De titel is de naam van het product (vb. gratis batterijen)
4 Gratis verzending
Er worden geen verzendkosten aangerekend.

Aan deze verschillende vouchercodes kunnen voorwaarden toegevoegd worden, zoals aantal gebruik en start- en einddatum.

Voorraad beheer
 

Bij het plaatsen van een bestelling kan een bezoeker het aantal gewenste stuks opgeven.  Er gebeurt een automatische controle zodat het aantal stuks dat besteld kan worden, maximaal het aantal stuks in voorraad is.  Het aantal stuks die de klant opgeeft worden op het einde van de bestelling, als de betaling werd uitgevoerd, afgetrokken van het aantal stuks in voorraad.

Gerelateerde producten
 

Gerelateerde producten zijn producten die verband houden.  Die zouden bijvoorbeeld bijhorende batterijen kunnen zijn bij een toetsenbord of muis.  De gerelateerde producten kan u zelf beheren in de CMS van de webshop.

Producten beoordelen
 

Klanten kunnen aangekochte producten beoordelen aan de hand van een score die ze toekennen (sterretjes).  Zo krijgen andere bezoekers per producte een aantal reviews te zien, wat hen kan aanzetten om aan te kopen.

Klanten kochten ook deze producten
 

Dit zijn producten die klanten ook kochten als ze het product in kwestie hadden besteld.  De producen die klanten ook kochten wordt dus automatisch opgebouwd op basis van de bestellingen die in het verleden geplaatst werden door andere klanten.

Klanten getuigen over producten
 

Via deze module kan u getuigenissen beheren.  Dit wil zeggen dat u getuigenissen kan toevoegen, wijzigen of verwijderen.
In het overzicht wordt een getuigenis voorgesteld aan de hand van een quote, de naam van de klant en eventueel een foto. Klikt de bezoeker op een getuigenis dan krijgt hij de volledige getuigenis te zien.

Klant account voor terugkerende klanten
 

In de aankoopprocedure krijgt de bezoeker in stap 2 de keuze tussen “Ik heb al een account” of “Ik ben een nieuwe klant”.
Indien de bezoeker reeds een account heeft kan hij meteen inloggen, zo hoeft hij niet telkens zijn contactgegevens in te vullen bij het plaatsen van bestellingen.

Automatische facturatie met gestructureerde mededeling
 

Via deze module kan u facturen aanmaken en beheren.  Achterliggend wordt er steeds een factuur aangemaakt in draft. Deze factuur wordt echter alleen naar de klant verstuurd via mail indien hij/zij een professional is. Deze keuze wordt gemaakt bij het registeren. In de cp is het mogelijk om facturen af te printen of om zelf een nieuwe factuur aan te maken, al dan niet met een gestructureerde mededeling.

Betalingen per overschrijving
 

In de derde stap van het bestelproces kan de bezoeker kiezen hoe hij de bestelling wenst te betalen.  Indien hij kiest om te betalen per overschrijving zal hij een e-mail ontvangen met daarin een overzicht van zijn bestelling. Hierna krijgt de bezoeker nog een tweede mail met de inpakbevestiging en een derde mail met al dan niet een factuur (particulier of zakelijk).  Iedere bestelling krijgt een uniek bestelnummer nadat de bezoeker zijn bestelling heeft bevestigd.

Online betaalmogelijkheden
 

Er bestaan verschillende betaalplatformen die online betaalmogelijkheden aanbieden zoals Ogone, Mollie,...  Wij helpen u bij het maken van deze keuze.  Zo kunnen uw klanten online betalen via Bancontact/Mister cash, Mastercard, Visa, Ideal, Kredietkaart, Overschijving, Paypal,...  Let op: kosten ivm online betaalmogelijkheden zitten niet in de prijs inbegrepen.

Support
 

Wij bieden steeds een uitstekende service na verkoop.  Naast de opleiding die we voorzien, staan wij u graag bij indien u later nog vragen of opmerkingen heeft.  Wij begeleiden u graag verder!

CMS Opleiding inbegrepen
 

Wij vinden het belangrijk dat u zelf uw website kan beheren en aanpassen.  Hiervoor hebben wij een uiterst gebruiksvriendelijk CMS systeem ontwikkeld.  Er is in de opgegeven prijs een opleiding van +- 1 uur inbegrepen.  Het is écht heel gemakkelijk om de teksten, foto's, pagina's,... van uw site te beheren.  Wij helpen u graag verder!


Ja, ik wil een betaalbare website / webshop!

Voorbeelden pro webshops bekijken

 • Gloednieuwe webshop op maat voor Vandeburie uit Zwevegem

  Vandeburie

  Gloednieuwe webshop op maat voor Vandeburie uit Zwevegem

  Meer info

 • Webwinkel voor Ruitersport Casa Clovis uit Wevelgem
  Webwinkel voor Ruitersport Casa Clovis uit Wevelgem

  Ruitersport Casa Clovis

  Meer info

  Ruitersport Casa Clovis

  Webwinkel voor Ruitersport Casa Clovis uit Wevelgem

  Meer info

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!