Stappenplan

1.Analyse / kickoff meeting

Een grondige analyse van uw doelgroep en haar behoeften leidt tot een rendabele communicatie.

Meer info

2.Structuurdocument

Het plan van uw website wordt uitgetekend en getoetst aan de analyse. U kan deze proefversie online consulteren en de aanwezige functionaliteiten controleren.

Meer info

3.Grafisch ontwerp

Het structuurdocument wordt vertaald naar een aantrekkelijk grafisch ontwerp, volgens uw huisstijl en met respect voor uw corporate identity.

Meer info

4.Ontwikkeling

De voorgaande fases komen samen en uw website wordt ontwikkeld op onze testruimte.

Meer info

5.CMS opleiding

Tijdens de CMS opleiding leert uw team hoe ze autonoom uw website kunnen beheren.  Tevens ontvangt u een uitgebreide handleiding.  Deze opleiding duurt ongeveer anderhalf uur.

Meer info

6.Oplevering

Na uw goedkeuring wordt uw website online geplaatst. We laten eveneens Google weten dat u over een nieuwe site beschikt.

Meer info

7.Ondersteunde communicatie

Wij helpen u verder met krachtige communicatie naar uw doelgroep zowel online als offline.

Meer info


Elke stap heeft uw goedkeuring nodig!


Na elke fase hebben wij uw goedkeuring nodig vooraleer we de volgende fase aanvatten. Wij denken met u mee en geven u advies. Samen bouwen we aan uw online verhaal!

De eerste drie fases (Analyse, Structuurdocument, Grafisch ontwerp) zijn voorbereidingen die getroffen worden vooraleer we starten met de ontwikkeling van uw website. Na de grafische uitwerking heeft u reeds een perfect beeld van de look and feel van uw site. Pas na uw goedkeuring gaan onze programmeurs aan de slag om uw website met CMS te bouwen.

Het doel is om van uw website een echte marketing tool te maken die garant staat voor gerichte communicatie en ongetwijfeld zal leiden tot een omzetverhoging.


Bedrijfsvideo webdesigner Publi4u


Wilt u ook met ons samenwerken?
Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak!

Contacteer ons
Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!