Webshop

Service Direct uit Roeselare

Service Direct biedt haar klanten kwaliteitsvolle EPC- en elektrische-keuringen aan. Om online een sterke positie te verwerven hadden ze nood aan een duidelijke website waarbij (potentiële) klanten enerzijds prijsberekeningen kunnen uitvoeren voor hun keuringen en anderzijds een keuring kunnen bestellen. 

Bekijk deze webshop

Www.service-direct.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

SLIM RESPONSIVE WEBDESIGN VOOR DE MOBIELE GEBRUIKER

Tegenwoordig kan u er niet meer omheen! Smartphones en tablets duiken steeds vaker op in het straatbeeld. Via deze handige mobiele toestellen kan men gemakkelijk het internet raadplegen om informatie op te zoeken. Helaas zijn heel wat websites nog niet geoptimaliseerd voor een kleiner beeldscherm.  

Dankzij een responsive webdesign past de website-structuur zich automatisch aan aan het beeldformaat waarop het weergegeven wordt. Het spreekt voor zich dat niet dezelfde informatie kan weergegeven worden op een groot desktopscherm als op een kleiner mobiel scherm. 

servicedirect-detail

Ook Service Direct vergeet de mobiele gebruiker niet! Responsieve websites versterken bovendien de gebruikservaring aangezien surfers niet steeds moeten inzoomen om de gewenste informatie terug te kunnen vinden.

Gebruiksvriendelijk content management systeem voor de webshop 

Dankzij het gebruiksvriendelijk content management systeem (CMS) kan Service Direct op eenvoudige wijze bestelde keuringen verzamelen. Bovendien krijgt de CMS-beheerder telkens een mailtje wanneer iemand een bestelling geplaatst heeft of het contactformulier heeft ingevuld.

Het bestelling overzicht kent een slimme kleurenlegende zodat duidelijk wordt welke bestellingen geannuleerd of reeds betaald zijn en welke nog moeten betaald worden.

Via de website kunnen klanten een klantgetuigenis invullen. Deze getuigenis verschijnt niet onmiddellijk online maar dient eerst goedgekeurd te worden door de CMS-beheerder. Op die manier kan er controle bewaard worden zodat er geen sprake kan zijn van spam.

Zelf nood aan een goede webshop?

Aarzel niet om ons te contacteren via 056 32 32 01 of om ons contactformulier in te vullen. Een krachtige webshop zal scoren bij uw (potentiële) klanten!

Bekijk deze webshop

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.service-direct.be


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01