Web software op maat

Liberale Mutualiteit Reservaties uit Brugge

De Liberale Mutualiteit West-Vlaanderen maakt gebruik van een online webapplicatie van Publi4U om hun activiteiten te beheren.  Door te werken met deze applicatie wordt een hele administratieve molen een pak eenvoudiger gemaakt.  Dit leidt uiteraard tot een grote besparing van niet enkel tijd.

Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

LEDEN BEHEREN

Leden toevoegen aan het systeem gebeurt in enkele muisklikken.  De leden informatie wordt ook automatisch doorgegeven aan de dienst ledenwerving waardoor mensen die deelnemen aan activiteiten de kans krijgen om zich bij de Liberale Mutualiteit West-Vlaanderen aan te sluiten.

ACTIVITEITEN BEHEREN

Bij het luik activiteiten beheren kunnen niet enkel de data van de verschillende activiteiten ingebracht worden.  Ook de locaties waar de activiteiten plaatsvinden kunnen beheerd worden, lesgevers toegevoegd,...

liberale-mutualiteit-detail

Gegevens exporteren naar Excel lijsten

Het is niet enkel de kunst om gegevens bij te houden.  Na het inbrengen van gegevens in het systeem wens je als gebruiker ook lijsten te kunnen opmaken.  Denken we maar aan een aanwezigheidslijst voor een bepaalde activiteit, een lijst van de leden die reeds betaald hebben,...  Hiervoor werd een exporteer mogelijkheid voorzien die alle gegevens netjes naar excel overplaatst.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01