Video

Video in de winkel van Vishandel Dubrul

Vishandel Dubrul uit Rollegem liet onlangs zijn keuken volledig verbouwen.  Om klanten een blik achter de schermen te gunnen werd een videomontage gemaakt.  Hiervoor werd communicatiebureau #company# ingeschakeld.

Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

EEN BLIK ACHTER DE SCHERMEN

Het filmpje van Vishandel Dubrul geeft hun klanten een kijk achter de schermen tijdens de making-off van de verbouwingswerken. De video start met shots van de verbouwingswerken zelf, gevolgd door shots van de winkelcontainer. Deze winkelcontainer diende als slimme oplossing van Dubrul om hun klanten optimaal te kunnen blijven dienen ondanks de verbouwingswerken. Vervolgens wordt getoond wat het resultaat geworden is van deze heuse werken: een prachtig vernieuwde keuken! 

Geoffrey Dubrul van Vishandel Dubrul aan het woord

Tom wist onmiddellijk dezelfde golflengte te vinden, meerdere pluimen op alle gebied van samenwerking!

Op het einde worden de aannemers die deze verbouwingswerken mogelijk hebben gemaakt, bedankt aan de hand van hun logo's.

Sinds de verbouwingen kunnen klanten die in de winkel even moeten wachten nu binnenkijken in de keuken, en dit dankzij de toevoeging van ramen in de wand die de keuken van de winkel scheidt. En iedereen weet: door klanten een inkijk te geven in de werkwijze van uw bedrijf of winkel wordt vertrouwen gewekt. Net daarom is een bedrijfsfilm zo interessant!

Betekenis achter de video

Vishandel Dubrul had met de video tot doel zijn klanten te informeren over het 'waarom' zij een tijdje enkel in de winkelcontainer vis konden bestellen. Deze video wordt in de winkel afgespeeld waardoor we er bewust geen geluid aan toegevoegd hebben. Dankzij deze video worden klanten onmiddellijk op de hoogte gebracht van het reilen en zeilen bij Dubrul de voorbije maanden.

Zelf een bedrijfsfilm laten creëren?

Heeft u zelf de smaak te pakken om een bedrijfsfilm te laten maken? Contacteer ons dan vrijblijvend via 056 32 32 01 of vul ons contactformulier in!

Bekijk al onze realisaties


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01