Video

Bedrijfsvideo New Signature uit Meulebeke

New Signature evolueerde door de jaren heen van een ambachtelijke trappenmaker naar een kwaliteitsvol middelgroot bedrijf! Om hun bedrijf extra in de kijker te plaatsen vroegen ze aan #company# om een een leuke en professionele bedrijfsfilm te ontwikkelen.

Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

EEN BEDRIJFSVIDEO BRENGT UW ONDERNEMING LEUK IN BEELD!

De video start met een shot van de winkel zelf zodat men direct weet over wat het gaat. Daarnaast worden de kwaliteitsvolle producten zoals trappen, deuren en parketvloet mooi in beeld gebracht. Zo krijgt de kijker onmiddellijk een goede indruk van het geen New Signature aanbiedt.

De video eindigt met nog eens een vermelding van de contactgegevens, iets wat zeer belangrijk is aangezien men na het bekijken van de video weinig moeit hoeft te doen om de contactinformatie te bekomen.

bedrijfsvideo-new-signature-uit-meulebeke_2

Waarom een bedrijfsvideo nuttig is?

Een website is al lang niet meer voldoende om klanten aan te trekken en klantrelaties te versterken. Uw bedrijf moet eruit springen! Dit is perfect mogelijk dankzij creatieve en professionele bedrijfsvideo's. Het is een ideale manier om uw bedrijf voor te stellen aan een grote groep potentiële klanten. En dat is net waar New Signature op doelt.

Hiernaast blijft bewegend beeld veel langer bij dan geschreven tekst!


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01