Video

Bedrijfsvideo Lobster Fish uit Deerlijk

Lobster Fish uit Deerlijk en Brussel wou haar klanten en potentiële klanten een blik gunnen achter de schermen. Een professionele en aantrekkelijke bedrijfsvideo was hiervoor het ideale instrument!

Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

LOBSTER FISH: HET PRODUCTIEPROCES IN BEELD

De bedrijfsvideo brengt mooi in beeld hoe het er dagelijks aan toe gaat bij Lobster Fish. Het proces van kreeftensoep maken wordt volledig van begin tot einde weergegeven.

De video start 's ochtends vroeg in de luchthaven van Zaventem waar de kreeften opgepikt worden. De Lobster Fish busjes brengen de kreeften naar het distributiecentrum in Deerlijk waar de kreeften terug in zeewater gaan en er gekruid worden. Vervolgens wordt mooi in beeld gebracht hoe men de artisanale kreeftensoep op ambachtelijke wijze klaarmaakt.

Vervolgens wordt de orderpicking gedaan en verlaten de kreeftensoepen uiteindelijk het distributiecentrum om naar de klant te gaan.

bedrijfsvideo-lobster-fish-uit-deerlijk_2

Op het einde van de bedrijfsvideo wordt eveneens de administratie-afdeling weergegeven evenals een sales meeting.

De bedrijfsfilm kent een mooi einde met alle medewerkers die zeer enthousiast voor het leuke Lobster Fish busje een gat in de lucht springen. Kijkers krijgen hierdoor onmiddellijk een aangenaam gevoel bij dit bedrijf!

Montage van de video

In de post-productie of montage werden aan de beelden begeleidende tekst toegevoegd zodat de kijker onmiddellijk weet tot welke fase van het productieproces de beelden horen.

Ook kreeg de video een achtergrondmuziek mee die de sfeer alleen maar versterkt.

Nood aan een eigen bedrijfsvideo?

Bedrijfsvideo's bieden u heel wat voordelen. Het voornaamste is dat zo'n filmpje vertrouwen opwekt bij klanten. Hierdoor kan u uw imago verbeteren, nieuwe klanten aantrekken en producten op een aantrekkelijke, creatieve manier presenteren. Bedrijfsvideo's blijken bovendien onmisbare communicatiemiddelen te zijn. Aarzel dus niet langer en contacteer ons vrijblijvend via 056 32 32 01 of vul ons contactformulier in!


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01