Logo ontwerp

Logo ontwerp voor Chill Mobile uit Marke

Cindy en Tony van Chill Mobile uit Marke klopten aan bij grafisch ontwerpbureau #company# om hun logo te laten ontwerpen.  Naast het logo staat #company# ook in voor het design van hun CMS driven website. Uitaard zal het ontwerp van de site in dezelfde stijl van het logo gebeuren.

Bekijk dit logo ontwerp

Www.chillmobile.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

LOGO ONTWERP DAT OPVALT

Er werd gekozen voor de kleurencombinatie groen en blauw.  Groen werd gebruikt omdat palmbomen nu éénmaal groen zijn van kleur.  De palmbomen verwijzen naar het eerste deel van de naam Chill Mobile.  Jouw gasten op jouw feest van eten en drank voorzien terwijl u kan Chillen of relaxen onder een palmboom, zonder zorgen... 

Dat is wat Chill Mobile haar klanten aanbiedt. Cindy en Tony komen tot bij jou, je hoeft je niet te verplaatsen.  Ze zijn dus mobiel, vandaar Chill Mobile.  Het logo valt dus niet enkel op door de gebruikte kleurencombinatie, het vertelt eveneens wat Chill Mobile doet.

Uw eigen logo laten ontwerpen?

Doe beroep op grafisch ontwerpbureau #company# uit Kortrijk.  Vul het contactformulier in of geef een belletje via 056 32 32 01.  Dan kunnen we tijdens een eerste gesprek samen brainstormen over uw logo.

Bekijk dit logo ontwerp

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.chillmobile.be


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01