Logo ontwerp

Betekenisvol logo voor Delamo

Delamo Construct uit Heule is gespecialiseerd in het monteren en plaatsen van alle buiten- en binnenconstructies in hout en aluminium. Hiernaast legt Delamo zich eveneens toe op het voorkomen en oplossingen van geluidshinder, geluidslast en lawaaihinder. Om hun onderneming kracht bij te zetten, was een veelzeggend logo een must!

Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

VEELZEGGEND BEELDMERK

Voor het logo werd gewerkt met zowel een beeld- als een woordmerk. Dankzij het beeldmerk worden duidelijk de twee diensten van Delamo weergegeven, nl. montage en geluidsoplossingen.

Bovendien versterk de baseline 'Montageservice & geluidsoplossingen' het beeldmerk waardoor een krachtig logo werd gecreëerd.

Elke onderneming heeft nood aan een krachtig logo

Indien u een nieuw bedrijf opstart, is een logo een onmisbaar element binnen uw marketing- en bedrijfscommunicatie. Een logo moet onmiddellijk associaties oproepen met hetgeen waarvoor uw bedrijf staat! Het wordt in elke communicatie-uiting gebruikt zodat er steeds snel herkenning kan optreden.

Met een professioneel en aantrekkelijk ontworpen logo kan u opvallen in het enorme aanbod aan informatie dat elke dag op ons afkomt.

Ook een krachtige logo nodig?

Contacteer grafisch ontwerpbureau #company# vrijblijvend via 056 32 32 01 of vul ons contactformulier in.


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01