E-mailing

Nieuwsbrief Schoenen Faveere

Schoenen Faveere uit Zwevegem gebruikt de nieuwsbrief module van Publi4u voor het verzenden van hun maandelijkse nieuwsbrief.  Deze handige tool helpt Joris om zijn klanten via e-mail te informeren over actie, producten,...

Bekijk deze website

Www.schoenenfaveere.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

NIEUWSBRIEF VERSTUREN: KLANTEN SNEL INFORMEREN

Via een online nieuwsbrief is het gemakkelijk om snel uw klanten te informeren.  U hoeft niet te wachten op een ontwerp van bijvoorbeeld een affiche, het drukken van promotiemateriaal,... Neen, u kan onmiddellijk aan de slag.  U kan kort op de bal spelen.  Dit is een grote troef van een elektronische nieuwsbrief.

Layout van de nieuwsbrief ziet er steeds verzorgd uit!

De nieuwsbrief ziet er steeds netjes en verzorgd uit omdat er gebruik gemaakt wordt van een vooraf ontworpen template of stramien.  De lay-out van de nieuwsbrief ligt hierdoor steeds in dezelfde lijn van de lay-out van de website.  Op die manier treedt er bij de ontvangers een gevoel van herkenning op, wat het vertrouwen stimuleert.

Zelf eenvoudig nieuwsbrieven versturen?

Webdesignbureau #company# ontwikkelt websites waarmee u via de CMS in enkele luttele seconden een nieuwsbrief kan versturen naar duizenden adressen. Contacteer ons vrijblijvend via 056 32 32 01 of  vul het contactformulier in.

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.schoenenfaveere.be


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01