E-mailing

Mailing La Bodeguita del medio

La Bodeguita del Medio uit Kortrijk organiseerde een wedstrijd waarbij klanten een onvergetelijke trip naar Cuba konden winnen. La Bodeguita riep de hulp in van webdesignbureau #company# om een leuke visual op te maken omtrent de winnaarsbekendmaking van deze wedstrijd. Deze visual wilden ze via e-mail naar alle deelnemers sturen.

Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

GEZELLIGE SFEER UITSTRALEN

La Bodeguita del Medio is een gezellige en sfeervolle restaurant-bar in Cubaanse stijl. Via de visual in hun mailing wilden ze diezelfde sfeer ook uitstralen. Het kleurgebruik in de visual maakt u onmiddellijk warm om eens langs te gaan bij hen.

E-mails zijn krachtige e-marketing tools. Ze zijn goedkoop, efficiënt en kennen een groot bereik. Het zorgt voor versterking van de klantenrelaties en kan hierdoor de loyaliteit vergroten. Klanten voelen zich onmiddellijk aangesproken.Via e-mail kon La Bodeguita del Medio de wedstrijddeelnemers op een snelle manier bereiken.

Ook een leuke e-mailing nodig?

Wilt u voor uw bedrijf een professionele e-mailing laten opmaken en versturen, kom dan eens langs bij #company# of contacteer ons op 056 32 32 01. We helpen u graag verder!


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01