Website

Vakantiewoning huren in Frankrijk

Bruno en Johan Coucke klopten bij webdesignbureau #company# aan voor het ontwerpen van een website die een zuiderse vakantiesfeer uitstraalt.  Bovendien was een reservatietool een absolute must.

Bekijk deze website

Www.vakantiewoning-frankrijk.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

SFEERVOL GRAFISCH ONTWERP

Wanneer u de website van Vakantiewoning Frankrijk bezoekt, krijgt u onmiddellijk zin om met vakantie te vertrekken.  De lay-out straalt een leuke vakantiesfeer uit. Zoals iedereen wel weet: een tweede kans om een eerste indruk te maken krijgt u nooit. Het grafisch ontwerp zorgt eveneens voor een overzichtelijke weergave van de informatie. De functionele navigatiebalk begeleidt de bezoeker naar de gewenste pagina's.

Een responsieve site: approved 4 Iphone & Ipad

De website is responsief opgebouwd zodat deze op kleine schermen van mobiele toestellen optimaal wordt weergegeven. Tegenwoordig is dit zeer belangrijk, aangezien het merendeel van de bevolking online informatie opzoekt via zijn smartphone of tablet. Wanneer de website niet responsief opgebouwd is, zal de bezoeker te veel moeite moeten doen om de gewenste informatie op de site te vinden. Dit zal vervelend werken waardoor men al gauw zou afhaken en de site zal verlaten. Een responsive webdesign is dus een must en leidt tot meer leads!

Online reservatie tool: reserveren in 3 stappen

Als bezoeker krijgt u niet enkel zin om op reis te gaan, maar wenst u ook op een gemakkelijke & vlotte manier uw reservatie te plaatsen.  Deze website is uitgerust met een online reservatie tool.  Als bezoeker kan u in 3 eenvoudige stappen uw reservatie plaatsen!

Gebruiksvriendelijk Content Management Systeem

#company# ontwikkelde voor Vakantiewoning Frankrijk een zeer gebruiksvriendelijk CMS waarmee ze eenvoudig hun vakantiewoning kunnen beheren. Alle reservaties van bezoekers komen overzichtelijk binnen in de CMS. Ook de prijzen en de beschikbaarheid van de vakantiewoning kunnen Bruno en Johan zeer gemakkelijk beheren. De CMS maakt het eveneens mogelijk om up-to-date te zijn, een belangrijke zaak voor een bedrijf dat vakantiewoningen verhuurd. Bovendien zijn de aanpassingen aan de website altijd onmiddellijk zichtbaar.

Dankzij de handige e-mailingmodule kunnen Johan en Bruno in enkele muisklikken een nieuwsbrief versturen naar duizenden e-mailadressen.

Onze CMS vergemakkelijkt uw websitebeheer!

Contacteer ons vrijblijvend via 056 32 32 01 of vul ons contactformulier in. We kijken er alvast naar uit om samen te werken met u!

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.vakantiewoning-frankrijk.be


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01