Website

Trendwood uit Izegem

De eigenaars van meubelzaak Trendwood waren op zoek naar een professionele website om hun aanbod ook online aan hun klanten voor te stellen. De nieuwe website wordt veel meer dan een visitekaartje op het internet. 

Bekijk deze website

Www.trendwood.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

Publi4U betrok Machteld bij het volledige ontwikkelingsproces zodat het resultaat volledig aan haar wensen voldeed.

EEN KLASSEVOLLE WEBSITE VAN DE BOVENSTE PLANK

Niet alleen de look verdiende een make-over maar ook de functionaliteiten van de website werden onder handen genomen door het team van Publi4U. De website werd ontwikkeld met het oog op gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijkheid. Zo kunnen alle producten op een eenvoudige manier geraadpleegd worden.

Trendwood uit Izegem: Machteld doet haar verhaal

Trendwood uit Izegem: Machteld doet haar verhaal

Tom wist onmiddellijk dezelfde golflengte te vinden, meerdere pluimen op alle gebied van samenwerking, een aanrader voor iedereen

De banner bovenaan de website is op elke pagina te zien. Deze bevat foto’s die de sfeer in de winkel moeten weergeven en de klant uitnodigen naar de showroom.

Er worden twee navigatiemenu’s weergegeven: één boven de banner en één eronder. Het menu bovenaan bevat pagina’s die cruciaal zijn op een website, deze pagina’s bevatten namelijk belangrijke informatie voor elke bezoeker zoals contactgegevens, route, enz... Op elke pagina worden de contactgegevens in de footer vermeld zodat bezoekers niet te veel hoeven te zoeken om deze terug te vinden.

Overzichtelijke weergave van producten en collecties

Zowel collecties als producten worden op dezelfde manier weergegeven op de website. De bezoeker krijgt de verschillende categorieën links in het submenu te zien en deze worden nogmaals visueel voorgesteld met een foto. Klikt de bezoeker op één van deze categorieën (links of op foto)  dan komen de subcategorieën op dezelfde manier tevoorschijn. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker op een overzichtelijke manier alle informatie op de website kan raadplegen. Klikt de bezoeker op één van de producten dan krijgt hij alle productgegevens te zien.

De website biedt ook de mogelijkheid om projecten van Trendwood te raadplegen. Zo wordt elk project met een logo voorgesteld, website, locatie en de producten die daar terug te vinden zijn. Dit is een overzichtelijke manier om referenties weer te geven.

Op zoek naar een klassevolle website?

Publi4U is hiervoor de ideale partner. Niet alleen ontwikkelen wij een trendy en professionele website maar ook een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem waarmee u snel aan de slag kunt gaan. Wij bieden u een gratis opleiding met een bijpassende handleiding zodat u vanaf nu zelf uw website up-to-date kunt houden. Meer info? Contacteer ons dan op het nummer 056 / 32 32 01 of vul het contactformulier in.

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.trendwood.be
Bekijk al onze realisaties


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01