Website

De Rode Westhoek Duivels uit Nieuwpoort

Bjorn Plancke wou een professionele en leuke website voor de Rode Westhoek Duivels, een erkende supportersclub van 1895. Hiervoor klopte hij aan bij webdesignbureau #company# uit Marke.

Bekijk deze website

Www.derodewesthoekduivels.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

HANDIGE CMS OM UP-TO-DATE TE ZIJN

De website dient als een medium om supporters van de Rode Duivels samen te brengen in één erkende supportersclub. Door een overzichtelijke websitestructuur kunnen surfers eenvoudig navigeren naar belangrijke pagina's zoals 'Lokalen' waar supporters kunnen samenkomen en 'Activiteiten'.

Dankzij de handige CMS kan Bjorn zeer eenvoudig activiteiten aan de website toevoegen. Iets wat zeer belangrijk is voor een supportersclub die heel vaak zaken organiseert.

Een responsive webdesign

Tegenwoordig kunnen bedrijven met een professionele website niet meer omheen het feit dat steeds meer mensen via hun mobiele toestellen het internet raadplegen. Net daarom is het zeer belangrijk dat de website optimaal weergegeven wordt op deze mobiele schermen.

Dankzij een responsive design past het formaat van de website zich automatisch aan aan het scherm van het toestel waarop het bekeken wordt. Op die manier zorgt u ervoor dat surfers niet onnodig hoeven te scrollen en in te zoomen om de gewenste informatie te raadplegen.

Webdesignbureau #company#, uw partner op vlak van online communciatie!

Wilt u ook een leuke, aantrekkelijke en professionele website voor uw bedrijf of organisatie? Neem gerust contact op via 056 32 32 01 of vul ons contactformulier in. We helpen u graag verder!

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.derodewesthoekduivels.be


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01