Website

Seacoast Building uit Nieuwpoort

Seacoast Building uit Nieuwpoort wenste een professionele en aantrekkelijke website waarbij een koppeling gemaakt wordt met externe immo software van Whise. Webdesignbureau #company# omarmde dit project met groot plezier.

Bekijk deze website

Www.seacoast.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

WEB SOFTWARE OP MAAT: KOPPELING MET EXTERNE IMMO SOFTWARE VAN WHISE

Voor de website van Seacoast Building stond webontwikkelaar #company# in voor het schrijven van een koppeling naar de externe immo software van Whise, nl. Whoman 2. Deze software is op de markt gekomen zodat vastgoedmakelaars met meerdere panden in hun portefeuille, alles centraal kunnen beheren waardoor immo makelaars sneller de informatie over hun panden via het internet kunnen verspreiden én dus tijd kunnen winnen.

seacoast-detail

De gegevens van de nieuwbouwprojecten die op de website worden weergegeven (vb. omschrijvingen, afbeeldingen en documenten), zijn afkomstig uit de externe immo software van Whise. Naast het weergeven van informatie die vanuit deze externe immo software komt, zorgden we er eveneens voor dat ook de ingevoerde gegevens vanop de website terechtkomen in de centrale software. Wanneer iemand bijvoorbeeld een contactaanvraag indient, zal deze aanvraag ook in Whoman 2 terug te vinden zijn.

Dankzij de vlotte integratie van de Whise software met de website zijn nieuwbouwprojecten centraal beheerbaar en steeds up-to-date!

Mobiele gebruiker werd niet vergeten

Dankzij een responsive webdesign is seacoact.be ook eenvoudig te bezoeken via tablets en smartphones. Hierdoor zullen de surfers een leuke gebruikerservaring ondervinden.

Gebruiksvriendelijke CMS

Met de gebruiksvriendelijke CMS (= content management systeem) kunnen de medewerkers van Seacoast hun website gemakkelijk up-to-date houden.

Zelf websoftware op maat nodig?

Aarzel niet om ons te contacteren via 056 32 32 01 of ons contactformulier in te vullen.

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.seacoast.be


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01