Website

Reizen Sys uit Ertvelde

Christophe Sys, zaakvoerder van Reizen Sys had een professionele en aantrekkelijk website nodig voor zijn pas opgestart reisagentschap en autocarbedrijf. Webdesignbureau #company# bleek hiervoor de ideale partner te zijn!

Bekijk deze website

Www.reizensys.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

REIZEN EENVOUDIG BEHEREN DANKZIJ HANDIGE CMS

Christophe kan via het Content Management Systeem zelf reizen toevoegen aan zijn site. Deze reizen kan hij bovendien eenvoudig aanpassen waarna deze aanpassingen onmiddellijk zichtbaar zijn voor de bezoekers.

Via de website kan men zeer eenvoudig reizen boeken. Deze boekingen komen overzichtelijk in de CMS binnen zodat Christophe duidelijk ziet wie voor welke reis geboekt heeft.

Christophe van Reizen Sys aan het woord

Christophe van Reizen Sys aan het woord

Publi4U is een bedrijf met een correcte en vooral snelle service, vriendelijk personeel, een aanrader!

Deze boekingen krijgen ofwel de status 'betaald' ofwel de status 'niet betaald'. Op die manier ziet Reizen Sys in één oogopslag welke boekingen reeds in orde zijn. Bezoekers kunnen tijdens hun boeking hun buszitje zelf bepalen. Dit doet men door de gewenste plaats(en) aan te duiden op de plattegrond van de bus.

De nieuwsmodule biedt Reizen Sys de mogelijkheid om bepaalde reizen extra in de kijker te plaatsen.

Grafsiche lay-out straalt vakantiesfeer uit

In de grafische lay-out werkten we met de kleuren geel en blauw. De gele kleur verwijst naar zonnige bestemmingen en positiviteit. De blauwe kleur verwijst naar het water. Hiernaast straalt deze kleur rust en vertrouwen uit.

Kortom: een ideale kleurenmix voor een reisagentschap die reeds met haar website een uitstekende vakantiesfeer wil uitstralen.

Responsieve website voor optimale weergave op mobiele toestellen

De website is voorzien van een responsief design waardoor men zeer eenvoudig reizen kan boeken via mobiele toestellen zoals smartphone en tablet.

Een responsive webdesign zorgt er voor dat het formaat van de website zich automatisch aanpast aan de grootte van het scherm waarop het weergegeven wordt. Hierdoor hoeven bezoekers niet oneindig te scrollen of in te zoomen om de gewenste informatie terug te vinden.

Zelf nood aan een sfeervolle website?

Webdesignbureau #company# tast samen met u de mogelijkheden af om een aantrekkelijke én professionele website te creëren. Contacteer ons vrijblijvend via 056 32 32 01 of vul ons contactformulier in.

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.reizensys.be


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01