Website

Pro pakket website voor Snauwaert Tiles n Floors uit Brugge

Snauwaert Tiles n Floors kwam aankloppen bij webdesignbureau Publi4U met de vraag om een budgetvriendelijke website te bouwen die klasse uitstraalt en die bovendien gemakkelijk aanpasbaar is.

Bekijk deze website

Www.snauwaerttnf.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

De website aanpassen in enkele muisklikken

Dankzij het krachtig Content Management Systeem, kortweg CMS, dat webdesignbureau Publi4U ontwikkelde kunnen teksten en foto's in enkele muisklikken worden aangepast.

Op die manier is het mogelijk om zelf de website inhoud volledig te beheren en de site aan te passen.  Zo worden kosten vermeden om de website steeds up-to-date te houden.

Website lay-out in huisstijl

De lay-out van de website, ook wel het design of webdesign genoemd, is gebaseerd op de aanwezige huisstijl.  Er werd gewerkt met een zwarte achtergrondkleur om de klasse uit te stralen waarvoor Snauwaert Tiles n Floors staat.

Bovendien wordt de lay-out van de website automatisch aangepast naargelang de grootte van het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt.  Zo kunnen ook smartphone en tablet gebruikers de website optimaal bekijken dankzij het responsive webdesign.

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.snauwaerttnf.be

En de prijs?

Snauwaert Tiles n Floors koos voor het Pro-pakket:
ideaal om uw site zelf te beheren. Benieuwd wat een website kost?

Bekijk onze tarieven


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01