Website

Kledingszaak uit Zwevegem

Nicolas & Virginie is een klassevolle damesboetiek uit Zwevegem die staat voor vlotte en stijlvolle collecties voor werkelijk iedere gelegenheid. Mie-Jef, dochter Virginie en verkoopster Pascale staan garant voor deskundig en professioneel advies.

Bekijk deze website

Www.nicolas-virginie.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

 

EEN TOPSITE VOOR EEN TOPWINKEL MET TOPMERKEN

Nicolas & Virginie gaat er prat op topmerken in huis te halen. Daarom kwamen de dames aankloppen bij Publi4U om van hun website een toppertje te maken. Net zoals de damesboetiek een stijlvollle indruk achterlaat, laat ook de nieuwe website van Nicolas & Virginie een induk met stijl na. Zwart staat bekend voor zijn tijdloze elegantie en werd daarom ook gebruikt als hoofdkleur van de modebewuste website.

nicolas-virginie-detail

Content Management Systeem

Via de gebruiksvriendelijke CMS kunnen de drie dames van Nicolas & Virginie zelf hun site up-to-date houden. Niets is zo seizoensgebonden en verandert zo snel als de modewereld. Het is daarom uiterst belangrijk dat de collecties op de website heel regelmatig worden aangepast. Om de score in Google te optimaliseren werd een blog module in de CMS voorzien.  Alles werd in het werk gesteld om een gebruiksvriendelijke en website met klasse te ontwikkelen die bovendien hoog scoort in zoekmachines zoals Google en Bing.

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.nicolas-virginie.be


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01