Website

Nagpal Handcarwash uit Kortrijk

Nagpal Handcarwash en autohandel uit Kortrijk wenste een eenvoudig beheerbare website. Hiervoor werd webdesignbureau #company# ingeschakeld.

Bekijk deze website

Www.carwashkortrijk.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

DE MOBIELE GEBRUIKER WORDT NIET VERGETEN!

Dankzij een slim responsive webdesign kan de site ook optimaal weergegeven worden op kleinere schermen zoals dat van de smartphone en tablet. De website-structuur past zich automatisch aan aan het beeldformaat waarop het wordt weergegeven. Zo zal er op een dekstopscherm veel meer informatie kunnen weergegeven worden terwijl een kleiner scherm enkel de essentiële informatie zal omvatten. Websitebezoekers zullen hierdoor een optimale gebruikservaring beleven.

Oranje accentkleur in het grafisch design

Voor het grafisch design werd een oranje accentkleur gebruikt om de belangrijkste zaken in de verf te zetten. Deze fleurige kleur roept energie, enthousiasme en vrolijkheid op. Hierdoor krijgen bezoekers een aangenaam gevoel bij het openen van de site.

Ook de banner geeft de website een zekere sfeer mee. Door hierin eigen foto's van de carwash te gebruiken, kan de bezoeker een blik werpen achter de schermen van Nagpal. Hierdoor wordt vertrouwen opgewekt!

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.carwashkortrijk.be


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01