Website

Mim invest uit Middelkerke

Met het oog op samen sterk ontstond Mim, een partnership van vijf gerenommeerde vastgoedkantoren uit Middelkerke. Om mee te zijn met de tijd was het bouwen van een nieuwe, krachtige website aan de orde.  Hiervoor werd de hulp ingeroepen van webdesignbureau Publi4u.

Bekijk deze website

Www.miminvest.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

GESTRUCTUREERDE UITSTRALING DANKZIJ KRACHTIG STAALTJE BOUWWERK

Een bouwproject start steeds met een plan. Dit is ook wat we gedaan hebben om tot het eindresultaat van deze website te komen. Dankzij de onderliggende structuur was het mogelijk om tot dit krachtig resultaat te komen. De website kreeg een luxueuze, krachtige en gestructureerde uitstraling. 

miminvest-detail

Mim Invest aan het woord over Publi4u

Een jong en dynamisch team dat beschikt over veel vakkennis en ervaring. Na wat rondvraag bij collega's en klanten hoorden we veel positieve verhalen.

Call-to-actions: stimuleren de bezoeker tot actie

Het design van de website zet aan tot actie! Niet alleen de structuur draagt z'n steentje bij, maar de kleuren spreken hier boekdelen. De rode opmaak zorgt namelijk voor een verhoogde hartslag en wordt beschouwd als dé klassieke call-to-action kleur. Deze elementen trekken niet alleen de aandacht van de bezoekers, maar ze stimuleren ook om een bepaalde actie te ondernemen!

Responsive design: optimale weergave op alle toestellen

Om het gebruiksgemak voor mobiele gebruikers te verhogen werd deze website responsive gemaakt. Dit houdt in dat de site optimaal weergegeven wordt specifiek voor het toestel (smartphones, tablets,...) waarmee de bezoeker surft. Hierdoor kunnen de bezoekers veel makkelijker doorheen de site bladeren.

Zelf nood aan ene responsieve website?

Webdesignbureau #company# doet meer dan het nodige om aan uw wensen te voldoen! We bouwen een professionele website voor uw bedrijf zodat uw online communicatie een stevige basis kent! Neem vrijblijvend contact op via 056 32 32 01 of vul ons contactformulier in. 

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.miminvest.be


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01