Website

Luchtdicht uit Roeselare

Luchtdicht uit Roeselare helpt haar klanten om extra aandacht te besteden aan de luchtdichtheid van hun woning en de ventilatiekanalen. Op die manier trachten ze het E-peil van de woning enkele punten te doen dalen. 

Bekijk deze website

Www.luchtdicht.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

AANTREKKELIJKE GRAFISCHE WEB LAY-OUT

De kleuren die op de website gebruikt worden, zijn gebaseerd op de kleuren uit het logo dat we eerder ontworpen hebben.

De oranje kleur straalt bovendien vertrouwen uit en geven de website een sfeervolle touch.

luchtdicht-detail

Responsive webdesign is een must

De website steekt in een responsief jasje zodat het naast de weergave op het desktopscherm ook mooi kan weergegeven worden op kleinere schermen van mobiele toestellen. Wanneer de website niet responsive zou zijn, zouden mobiele sitebezoekers steeds moeten in- en uitzoomen om de gewenste informatie te vinden. Dit wekt alleen maar de frustraties op waardoor de ontevreden bezoekers de site snel zullen verlaten.

Een responsive webdesign zorgt ervoor dat de websitestructuur zich automatisch aanpast aan het beeldscherm waarop het wordt weergegeven.

Bovendien is het zeer belangrijk dat de site responsive is omdat bezoekers een keuring van hun gebouw kunnen bestellen via een formulier. Het spreekt voor zich dat mobiele gebruikers dit formulier eenvoudig moeten kunnen invullen, anders sluit u al een specifieke doelgroep uit.

Gebruiksvriendelijke CMS met tal van mogelijkheden

Bestellingen en offertes beheren

Elke online bestelling wordt overzichtelijk in het content management systeem verzameld. Per bestelling kan aan de hand van een legende duidelijk gemaakt worden of deze geannuleerd werd, maar ook of deze al dan niet betaald werd. Per bestelling kunnen ze automatisch een PDF opmaken in hun huisstijl.

Ook offerte-aanvragen worden overzichtelijk in de CMS weergegeven.

Bovendien wordt Luchtdicht bij elke online bestelling of offerte-aanvraag via mail op de hoogte gebracht zodat er geen aanvragen verloren gaan.

FAQ-module: snel vragen toevoegen

Met de FAQ-module kan men op eenvoudige wijze vragen en bijhorende antwoorden toevoegen. Het is een handige manier om de sitebezoekers een sterke klantenservice te geven en hen al op de site antwoorden te bieden op mogelijke vragen.

Nieuwsitems publiceren

Luchtdicht kan via de CMS gemakkelijke nieuwsitems opmaken aan de hand van een inleiding, inhoud en afbeelding. Elk nieuwsitem kan een start- en einddatum meekrijgen. Op die manier kan vooruit gepland worden: nieuwsitems verschijnen online zodra de startdatum aanvangt en verdwijnen zodra de einddatum verstreken is.

Referenties om potentiële klanten te overtuigen

De referenties geven een overzicht van de projecten die Luchtdicht onder haar vleugels heeft genomen waarbij het E-peil moest verlaagd worden. Deze referentie-pagina is voor heel wat websitebezoekers een belangrijke trigger om Luchtdicht te vertrouwen en met hen contact op te nemen om ook het E-peil van hun woning te verlagen.

Ook een rendabele website nodig?

Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren via 056 32 32 01 of via het invullen van ons contactformulier.

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.luchtdicht.be


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01