Website

Klara textielreiniger uit Wevelgem

Klara, reinigen en strijken, is een winkel uit Wevelgem die de grootste zorg besteedt aan de behandeling van delicate kledingstukken.  Voor een professionele website belden ze webbureau Publi4U op.

Bekijk deze website

Www.klaratextielreiniger.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

Klara, reinigen en strijken, is een winkel uit Wevelgem die de grootste zorg besteedt aan de behandeling van delicate kledingstukken. Bovendien weet Klara dat blijvend vernieuwen belangrijk is. Omdat websitemaker Publi4U uit Kortrijk innovativiteit eveneens hoog in het vaandel draagt, kwam Dominique van Klara bij webdesignbureau Publi4U aankloppen.

‘KRAAKNETTE’ WEBSITE

De website van Klara werd ontwikkeld met het oog op overzichtelijke navigatie. De bezoeker ziet op de site onmiddellijk de diensten die Klara aanbiedt en erdoor navigeren is kinderspel.

De roterende banner bovenaan laat bovendien duidelijk zien dat delicate kledingsstukken met de grootste zorg worden behandeld. Omdat Klara een grote flexibiliteit aan haar klanten biedt, springen de openingsuren en de contactgegevens rechts op de site onmiddellijk in het oog.

Site eenvoudig aan te passen met Content Management Systeem

In slechts enkele muisklikken is het voor de medewerkers van Klara mogelijk om de site up-to-date te houden en dit dankzij het Content management Systeem van Publi4U. Foto’s toevoegen en de inhoud van de site beheren gaat snel en gemakkelijk. Net zoals de dienstverlening van het bedrijf zelf…

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.klaratextielreiniger.be


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01