Website

Isola Fashion uit Wevelgem

Kledingwinkel Isola Fashion kiest voor de derdemaal op rij voor een samenwerking met webdesigner #company# omdat beide partijen weten waar het eindresultaat naar toe moet: aantrekkelijke interactiviteit die de klant op zijn wenken bedient en dit op een uniforme en trendy manier.

Bekijk deze website

Www.isolafashion.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

AANTREKKELIJKE GRAFISCHE LAY-OUT

Isola Fashion is een kledijwinkel met klasse, gelegen in Wevelgem! Dit dient de website bijgevolg ook uit te stralen. De kleuren van de grafische lay-out zijn gebaseerd op die van het logo, nl. zwart en rood. Samen met de achterkleurgrond wit vormen deze drie kleuren een mooi, strak en aantrekkelijk geheel. Door slechts met drie kleuren te werken straalt het ontwerp ook rust uit.

Een aantrekkelijke website geeft de bezoekers onmiddellijk een eerste indruk. Het nodigt hen uit om de winkel eens te bezoeken of contact op te nemen.

Henk Louf van Isola Fashion vertelt over zijn ervaring met Publi4u

Henk Louf van Isola Fashion vertelt over zijn ervaring met Publi4u

Er zijn tal van voordelen en dit zorgt ervoor dat de samenwerking heel vlot verloopt!

Gebruiksvriendelijke CMS

Dankzij ons handig Content Management Systeem kan Henk elke maand zeer eenvoudig foto's online plaatsen van zijn etalage. Talloze foto's kunnen in één beweging toegevoegd worden. Op die manier kan hij de klanten en websitebezoekers op de hoogte houden van hetgeen Isola Fashion te bieden heeft.

De mogelijkheid om nieuwsbrieven te versturen via de handige nieuwsbriefmodule is een extra pluspunt. Isola Fashion kan zo haar klanten en potentiële klanten persoonlijk bereiken met hun laatste nieuws zoals bijvoorbeeld nieuwe collecties, nieuwe etalage foto's,...

Responsive webdesign

Tegenwoordig worden smartphones en tablets meer en meer gebruikt om op het internet informatie te zoeken. Hierbij is het zeer belangrijk dat de website mooi weergegeven wordt op deze mobiele toestellen zodat men geen extra moeite dient te doen om de gewenste info te vinden.  Websites die niet responsive opgebouwd zijn, zorgen voor heel wat frustraties aangezien men constant moet inzoomen of scrollen. Bij websites die responsive zijn, is dit niet het geval. Deze websites passen zichzelf aan aan het formaat van het mobiele toestel zodat ze optimaal weergegeven worden.

Zelf een professionele en aantrekkelijke website nodig?

Webdesignbureau #company# is gespecialiseerd in het ontwerpen van straffe websites! We doen meer dan het nodige om aan uw wensen te voldoen! Neem vrijblijvend contact op via 056 32 32 01 of vul ons contactformulier in. 

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.isolafashion.be


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01