Website

I-Building uit Knokke Heist

Immo- en vastgoedkantoor I Building wenste een aantrekkelijke website waarop sitebezoekers eenvoudig een bepaald pand kunnen terugvinden in zowel binnenland als het Zuiden van Frankrijk. Hiervoor werd webdesignbureau #company# ingeschakeld.

Bekijk deze website

Www.ibuilding.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

HANDIG CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM

SITE VOLLEDIG ZELF ONDER  CONTROLE

Dankzij de handige en eenvoudige CMS kunnen ze bij I-Building de website volledig zelf beheren op elk moment en op elke plaats, een internetverbinding volstaat! Dit is zeer belangrijk aangezien I-Building vaak in Frankrijk zit. Het content management systeem zorgt er dus voor dat de site up-to-date blijft.

Een belangrijke vereiste was dat de panden zeer snel en gemakkelijk aan de website kunnen worden toegevoegd. Dankzij de CMS werd deze vereiste omgezet in de praktijk.

OVERZICHTELIJKE INPUT EN OUTPUT VAN PANDEN

Op de site worden vier hoofdcategorieën weergegeven, nl. verkoop en verhuur binnenland, verkoop en verhuur Zuid-Frankrijk. Deze hoofdcatgegorieën worden nogmaals onderverdeeld in subcategorieën, nl. appartementen, woningen, villa's, handel en garages. Dit maakt het voor de bezoeker eenvoudig een pand op te zoeken binnen de gewenste categorie. Ook de handige zoekfilter helpt de bezoeker hierbij!

Wanneer de bezoeker voor een bepaald pand meer informatie wenst, dient hij of zij onderaan in de call-to-action op 'contactformulier' te klikken. Dit formulier neemt het referentienummer van het pand mee zodat I-Building zeer snel kan nagaan over welk pand de contactaanvraag gaat.

NIEUWSBRIEVEN MAILEN IS KINDERSPEL

De mailingmodule van de CMS biedt I-Building de mogelijkheid om een heleboel mailadressen te verzamelen. Op die manier kunnen ze een digitale nieuwsbrief versturen naar duizenden adressen in een aantal seconden. Een slimme manier van communiceren!

Responsief webdesign

Men kan tegenwoordig niet meer omheen het feit dat websites steeds vaker via smartphone en tablet geraadpleegd worden. Net daarom is het belangrijk om hierop in te spelen. Zorg er voor dat uw site op alle toestellen perfect wordt weergegeven.

Een responsive design biedt hiervoor de ideale oplossing! Dankzij zo'n design past de lay-out van de website zich automatisch aan aan de beeldschermgrootte. Hierdoor vermijdt u dat de sitebezoeker onnodig hoeft te scrollen en in te zoomen.

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.ibuilding.be
Bekijk al onze realisaties


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01