Website

Floram Plantendesign uit Marke

Floram Plantendesign uit Marke is een familiebedrijf waar reeds de derde generatie aan het roer staat. Ze deden beroep op #company# om een gloednieuwe website te ontwikkelen met een aantrekkelijke grafische lay-out die past bij hun huisstijl.

Bekijk deze website

Www.floram.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

EEN STRAKKE GRAFISCHE LAY-OUT

De grafische lay-out van de website past volledig bij de huisstijl van Floram. De aantrekkelijke homepagina vergezeld van duidelijke foto's nodigt de bezoeker uit om meer via de website te weten te komen over Floram. Het gebruik van de kleuren groen en zwart straalt rustgevendheid uit. Bovendien laat de groene kleur u proeven van de sfeer van de natuur.

Ten slotte maakt de overzichtelijke navigatiebalk het voor de bezoeker aangenaam om door de verschillende menu-items van de website te navigeren.

CMS: eenvoudig zelf de website up-to-date houden

Door de website van een eenvoudig Content Management Systeem te voorzien in combinatie met een gepersonaliseerde CMS-opleiding kunnen de medewerkers van Floram zelf zaken aan hun website toevoegen, wijzigen of verwijderen. Dankzij dit handig systeem kunnen ze hun website up-to-date houden. Het Content Management Systeem maakt het gemakkelijk om foto's aan de site toe te voegen. Hiernaast kunnen klanten zeer vlot online bloemen bestellen.

Responsive webdesign

Dankzij een sterk responsive webdesign wordt de website van Floram mooi weergegeven op tablets en smartphones. Ons surfgedrag is de laatste jaren enorm veranderd. Steeds meer bezoeken we websites op mobiele devices en niet meer uitsluitend via het beeldscherm van onze vaste computer of laptop. Het is daarom enorm belangrijk dat content van websites op deze devices ook zo duidelijk mogelijk wordt weergegeven.  Een goed responsive design optimaliseert bovendien de gebruiksvevaring aangezien de bezoeker gemakkelijk inhoud kan terugvinden zonder steeds te moeten scrollen, inzoomen of uitzoomen. Een goede mobiele website is bijgevolg een must!

Zelf een professionele en aantrekkelijke website nodig?

Webdesignbureau #company# doet meer dan het nodige om aan uw wensen te voldoen! We zijn gespecialiseerd in onder andere het ontwerpen van aantrekkelijke websites. Neem vrijblijvend contact op via 056 32 32 01 of vul ons contactformulier in. 

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.floram.be


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01