Website

Fabienne Esprit uit Wevelgem

Ontwerpster Fabienne Esprit creëert prachtige bruids- en avondkledij op maat. Haar website werd door webdesignbureau #company# in een gloednieuw jasje gestoken.

Bekijk deze website

Www.fabienne-esprit.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

GRAFISCH DESIGN DAT KLASSE UITSTRAALT

Het grafisch webdesign van Fabienne Esprit straalt onmiddellijk stijl en klasse uit door het gebruik van de kleur zwart en wit. Als accentkleur werd rood gebruikt, de kleur van warmte, passie en liefde. Deze drie kleuren vormen de ideale combinatie voor deze website!

Op de homepagina worden onmiddellijk de drie belangrijkste zaken van Fabienne Esprit weergegeven, namelijk maatwerk, bruidskledij en avondkledij. Door deze tactisch op de home te plaatsen, springen ze onmiddellijk in het oog van de websitebezoeker.

Fabienne Esprit praat over onze samenwerking

De combinatie van hun jarenlange ervaring en onze wensen maakt onze site tot een zeer mooi geheel! Kortom, een aanrader!

Handige CMS

Het Content Management Systeem biedt Fabienne Esprit de mogelijkheid om zeer eenvoudig een heleboel foto's up te loaden van zijn bruids- en avondkledij. Al deze foto's worden overzichtelijk gespresenteerd op de website.

Dankzij de contact-module kan men zeer eenvoudig de ingevulde contactformulieren verzamelen.

Responive webdesign voor optimale weergave op mobiele toestellen

Een responsive webdesign mocht uiteraard niet ontbreken op deze site! Hiermee kan men de website raadplegen op mobiele toestellen zonder dat de site slecht weergegeven wordt. Een responsive design zorgt er voor dat de website zich automatisch aanpast aan het beeldscherm waarop het wordt weergegeven.

Nood aan een rendabele en aantrekkelijke website?

Webdesignbureau #company# is dankzij haar jarenlange ervaring gespecialiseerd in het ontwerpen van professionele website die onmiddellijk de juiste sfeer uitstralen. Contacteer ons vrijblijvend via 056 32 32 01 of vul het contactformulier in.

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.fabienne-esprit.be


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01