Website

Delamo uit Heule

Delamo Construct uit Heule legt zich enerzijds toe op het monteren en plaatsen van alle buiten- en binnenconstructies in hout en aluminium, en anderzijds op het voorkomen en oplossen van geluidshinder, geluidslast en lawaaihinder.

Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

SPLASHPAGE MAAKT EEN DUIDELIJK ONDERSCHEID

Gezien Delamo twee belangrijke diensten omvat, nl. geluidsoplossing en montageservice, was het handig om deze diensten uitdrukkelijk naar voren te brengen in een splashpage. Op deze pagina kan de bezoeker snel een keuze maken van de dienst waarop hij beroep wenst te doen.

Eens de keuze gemaakt werd kan de bezoeker gemakkelijk informatie terugvinden over de specifieke dienst. Via het content management systeem (CMS) kan Delamo gemakkelijk teksten toevoegen aan de site. De gebruiksvriendelijke teksteditor maakt het mogelijk om de teksten te voorzien van een aantrekkelijke opmaak (koppen, afbeeldingen, links,...).

Binnen de CMS worden contactformulieren op overzichtelijke wijze verzameld. Bovendien krijgt de CMS-beheerder steeds een mailtje toegestuurd zodra een aanvraag werd ingevuld. Op die manier gaat geen enkele contactopname verloren!

Responsive webdesign voor smartphone en tablet

U ziet ze steeds vaker in het straatbeeld opduiken: smartphones en tablets worden zeer vaak en steeds door meer consumenten gebruikt om het internet te raadplegen. Deze mobiele toestellen hebben veel kleinere schermen dan dat van de desktop waardoor webdesigners op een andere manier moesten ontwerpen. 

Op een kleiner scherm kan niet dezelfde informatie worden weergegeven als op een desktopscherm. Dankzij een responsive webdesign wordt de website-structuur automatisch aangepast afhankelijk van het beeldscherm waarop de site wordt weergegeven. Hierdoor krijgt de sitebezoeker een optimale gebruikservaring!


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01