Website

De Leiegouw uit Kortrijk

De Leiegouw deed beroep op #company# voor het realiseren van een grafisch ontwerp en CMS website.

Bekijk deze website

Www.leiegouw.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

DE LEIEGOUW

Vzw De Leiegouw sloeg de handen in elkaar met Publi4u om een nieuwe website te realiseren. Deze vereniging uit Kortrijk doet al meer dan vijftig jaar geschied-, taal- en volkskundig onderzoek.

RESTYLING VAN DE HUISSTIJL

Wanneer u de website bezoekt, merkt u meteen de sfeer van het vroegere Kortrijkse. De oude foto’s die men verkregen heeft via hun opzoekwerk staan centraal op elke pagina.
De huisstijl van De Leigegouw werd volledig herwerkt door onze grafisch ontwerper.

Er werd een restyling van het logo gedaan, zodat deze iets moderner voor de dag komt. Er werd een mooi evenwicht gevonden tussen een modernere aanpak van het logo, het thema en de sfeer van vroeger die het uitstraalt.

Bij het grafische ontwerp van de volledig website werd er gebruik gemaakt van een donkerrode kleur doorheen de site. Rood staat voor passie en liefde maar ook voor dynamiek en kracht. De vereniging De Leiegouwe is namelijk met veel liefde voor de historiek in Kortrijk opgericht.

Realisatie grafisch ontwerp en CMS

De grafische uitstraling van de website vertelt de bezoekers meteen dat ze zich in een bepaalde sfeer bevinden. Bovendien kan deze website heel eenvoudig worden aangepast door de klant zelf, zonder aan kwaliteit van deze grafische elementen te moeten inboeten.

Nieuwe activiteiten, publicaties,… kunnen door de klant zelf op een zeer eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier aan de website toegevoegd worden.

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.leiegouw.be


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01