Website

Corpo Interieur uit Bissegem

Grafische ontwerp- en webdesignbureau Publi4U stond niet alleen in voor de visitekaartjes van Corpo Interieur. Ook hun website werd door hun team ontwikkeld!

Bekijk deze website

Www.corpo-interieur.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

FULLSCREEN GRAFISCH WEBDESIGN

Voor het grafisch design van de site van Corpo Interieur werd gekozen voor fullscreen waarbij het volledige scherm ingepalmd wordt door de website. Zodra je de domeinnaam intikt, krijgt u onmiddellijk een beeld van hetgeen dit bedrijf realiseert: de roterende foto's zorgen enerzijds voor sfeer maar anderzijds ook voor een bepaald vertrouwen in Corpo Interieur. U ziet onmiddellijk waarmee het zich bezighoudt.

Zodra u naar beneden scrolt, wordt een witte achtergrond afgewisseld met een donkere achtergrond waarachter een foto steekt. Dit houdt de website levendig.

corpo-detail

Website in eigen beheer

Een website moet tegenwoordig hoog scoren in zoekmachines wil het kunnen meedingen met concurrerende sites. Door regelmatig de website te wijzigen kan u dit reeds waarmaken. Dankzij ons handig content management systeem (CMS) is een wijziging aan de inhoud van de site kinderspel. Via de CMS is het eveneens mogelijk om elke pagina afzonderlijk te optimaliseren voor zoekmachines.

De CMS biedt de beheerder verschillende mogelijkheden afhankelijk van de modules die werden gekozen. Zo koos Laurenzo voor de modules diensten, realisaties en contact.

Diensten

Dankzij deze module kunnen de aangeboden diensten aantrekkelijk gepresenteerd worden. Alle diensten worden met een doorklikmogelijkheid overzichtelijk weergegeven. Bovendien kan Corpo Interieur elke dienst kracht bijzetten door deze te voorzien van een reeks foto's.

Realisaties

Belangrijk voor Corpo Interieur zijn de realisaties. Door op de website ruimte te voorzien voor de presentatie van hun realisaties kunnen ze sneller en gemakkelijker potentiële klanten overtuigen om met hen in zee te gaan.

Contact

Elke contactaanvraag via de website wordt overzichtelijk verzameld in de CMS binnen de contactmodule. Bovendien wordt de CMS-beheerder ook via mail op de hoogte gebracht wanneer iemand een aanvraag heeft ingediend.

Fullscreen, maar wel mobile friendly!

Deze website is uiteraard ook ontwikkeld met de mobiele gebruiker voor ogen! Dankzij het responsive webdesign kunnen (potentiële) klanten de site optimaal op hun mobiele toestellen raadplegen. En dit zonder zich te enerveren aan een slechte weergave!

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.corpo-interieur.be


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01