Website

Chocobelle uit Aalbeke

Marijke en haar dochter Isabelle baten een eigen chocolatier uit waarbij hun producten steeds op ambachtelijke wijze vervaardigd worden. Om een sfeervolle website te laten bouwen, riepen zij de hulp van webdesignbureau #company# in.

Bekijk deze website

Www.chocobelle.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

SFEERVOL GRAFISCH ONTWERP

Met hun website wilden Marijke en Isabelle hun (toekomstige) klanten het water in de mond laten krijgen. Door met een kwaliteitsvolle bannerfoto te werken waarin een aantal van hun producten mooi weergegeven worden, slagen ze hier zeker in! Ook de vier items die op de homepagina onder deze foto uitgelicht worden, vragen naar meer.

Voor de site werd gewerkt met de huisstijlkleuren van Chocobelle, namelijk oranje en een schakering van lichtbruin. Beide kleuren toveren de website om tot een warm geheel. Oranje is een kleur die positiviteit uitstraalt en waar u onmiddellijk vrolijk van wordt.

Een slimme CMS met meerdere functionaliteiten

FOTO'S BEHEREN IS KINDERSPEL

Dankzij het content management systeem kan Chocobelle op eenvoudige en snelle wijze een heleboel foto's toevoegen aan haar site. Deze foto's kunnen ondergebracht worden in verschillende galerijen zoals Pasen, Valentijn, Sinterklaas, enzovoort.

Deze fotogalerij-module is dus een ideale manier voor Chocobelle om haar heerlijke creaties te presenteren.

CONTACTAANVRAGEN VERZAMELEN

Websitebezoekers kunnen op een snelle manier een boodschap of vraag nalaten door het contactformulier in te vullen. Al deze contactaanvragen worden in de CMS verzameld binnen de contact-module. Bovendien wordt de CMS-beheerder per mail op de hoogte gebracht telkens wanneer iemand een contactaanvraag heeft verstuurd.

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.chocobelle.be

En de prijs?

Chocobelle koos voor het Pro-pakket:
ideaal om uw site zelf te beheren. Benieuwd wat een website kost?

Bekijk onze tarieven


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01