Website

Charka uit Rekkem

Kathleen en Charlotte deden beroep op webdesignbureau Publi4U om hun website in een nieuw kleedje te stoppen. 

Bekijk deze website

Www.charka.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

OOG VOOR DETAIL

Het creatieve team van Publi4U ontwikkelde een trendy website die aan hun wensen voldoet. Het grafisch ontwerp is dusdanig uitgewerkt dat de bezoeker elementen kan terugvinden die onrechtstreeks een link leggen naar hun hoofdactiviteit.

De website werd in verschillende kleuren uitgewerkt om een trendy en hedendaagse look te creëren. Er werd geopteerd om grijstinten, fel blauw en zwart in het ontwerp op te nemen. Het fel blauwe wordt gebruikt om zaken in de verf te zetten zoals waarom kiezen voor Charka, producten, merken, enz. Zo zijn alle producten op elke pagina te raadplegen, dit zorgt ervoor dat de bezoeker niet hoeft te zoeken doorheen het uitgebreide assortiment van Charka.

Een roterende banner bovenaan de website geeft dynamiek. Deze banner moet de bezoeker aanzetten om naar de winkel te komen, vandaar dat er prachtige foto’s van de winkel gebruikt worden.

Functionaliteiten

Vanop elke pagina kunnen de productcategorieën geraadpleegd worden. Als de bezoeker op een categorie klikt bv. Gordijnen dan krijgt hij alle types te zien. Elk type wordt voorgesteld aan de hand van een klein fotootje, inleidende tekst en een ‘lees meer’ knop. Als de bezoeker op ‘lees meer’ klikt, krijgt hij productinformatie en enkele foto’s te zien. Dit is een efficiënte manier om de bezoeker alle nodige informatie te bezorgen op een overzichtelijke manier.

Charka biedt de mogelijkheid om in te schrijven voor haar nieuwsbrief. Op die manier kunnen bezoekers op de hoogte blijven van het reilen en zeilen van de winkel, de laatste promoties of van nieuwe producten, enz.… 

Zelf uw website up-to-date houden

Charlotte en Kathleen kunnen hun website volledig zelf beheren en aanpassen. Zo kunnen ze zonder probleem producten toevoegen, tekst toevoegen, foto’s, referenties, enz. Ook op zoek naar een professionele website die u volledig zelf kunt beheren? Contacteer ons dan op het nummer 056 / 32 32 01 of vul het contactformulier in zodat wij uw website een “Total make-over” kunnen geven.

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.charka.be


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01