Website

Carwash De Singel uit Kuurne

Carwash De Singel uit Kuurne wenste een professionele website om ook online een straffe positie uit te bouwen. Webdesignbureau #company# werd hiervoor opgebeld.

Bekijk deze website

Www.carwashdesingel.be
Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01

Website in eigen beheer dankzij de cMS

Dankzij de CMS kan Carwash De Singel de website volledig zelf beheren zodat de webdesigner niet steeds moet tussenkomen om aanpassingen te doen.

Met dit content management systeem kunnen ze verschillende behandelingen toevoegen met bijhorende prijzen in een voorgedefiniëerde tabel.

Carwash De Singel wou op hun website een zoekmogelijkheid waarbij klanten de dichtstbijzijnde carwash kunnen terugvinden. De verschillende vestigingen kunnen via het systeem eenvoudig toegevoegd worden.

carwashdesingel-detail

Een responsieve website is noodzakelijk

U kan er tegenwoordig niet meer omheen: uw website wordt niet meer uitsluitend via de vaste computer bekeken, steeds vaker surfen consumenten op het internet via hun smartphone of tablet.

Deze mobiele toestellen hebben echter een veel kleiner scherm dan een vast computerscherm waardoor webdesigners op een andere manier websites moesten ontwerpen. Dankzij een responsive webdesign past de website zich automatisch aan het beeldformaat aan. Hierdoor wordt de site optimaal weergegeven en hoeven de sitebezoekers geen ongemakken te ervaren wanneer ze op zoek zijn naar specifieke informatie. Gedaan met dat oneindig in- en uitzoomen om iets te kunnen aanklikken.

Bekijk deze website

De website werd geoptimaliseerd voor smartphones, tablets, laptops, desktop pc's, ...

Www.carwashdesingel.be


Contacteer Tom Website / Webshop nodig? Bel Tom voor een vrijblijvende afspraak 056 32 32 01